21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportDeclaraţie INEDITĂ a Elenei Udrea. Ce spune despre Victor Ponta

Declaraţie INEDITĂ a Elenei Udrea. Ce spune despre Victor Ponta

Deputatul PDL Elena Udrea susţine că lui Victor Ponta “îi este frică” de ceea ce scrie ea pe Facebook şi că premierul a transformat-o în “personajul obsesiv al prestaţiei lui publice” şi că nu are de unde să ştie “dacă nu şi a celei private”, transmite Mediafax.

Elena Udrea susţine, din nou, că ea ar fi mai bună decât Victor Ponta în funcţia de prim-ministru.

“Lui Ponta îi este frică de Facebook-ul meu! Deci, orice i-ar spune strategii comunicării lui Victor Ponta, el pur şi simplu nu se poate abţine. Ei, aceasta este o slăbiciune. Şi încă una mare ă mai ales pentru un politician, aflat chiar şi întâmplător cum este cazul de faţă, într-o funcţie atât de înaltă precum cea de prim-ministru”, scrie Udrea pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi Antonescu, pus să aleagă între Blaga şi Udrea: Omul s-a mai preocupat să rezolve probleme, decât să scrie pe Facebook şi să-şi pună poze în chiloţi

“După ce a scăpat boii la întoarcerea intempestivă din vacanţa de la Miami şi m-a transformat în personajul obsesiv al prestaţiei lui publice, nu am de unde să ştiu dacă nu şi a celei private, domnul Ponta recidivează şi din nou vorbeşte de mine în gura mare la televizor. În situaţia grea în care se află din cauza proastei gestionări a subiectului proiectului Roşia Montană, mai că l-am înţeles că l-au lăsat iar nervii şi am ezitat să îi dau replica pe care o merită”, continuă Elena Udrea.

Ea menţionează că vrea să semnaleze faptul că lui Victor Ponta “îi este frică” de Facebook-ul ei.

“Deci, zice el la televiziunea pe care o are că «Udrea scrie pe Facebook în timp ce el munceşte». Las deoparte faptul că şi el scrie pe Facebook, pentru că, evident, ce îl doare este că, de pe Facebook, criticile întemeiate şi argumentate pe care i le aduc ajung la urechile oamenilor. Iar Victor Ponta nu suportă decât odele”, mai scrie Udrea.

Citeşte şi Seriosul domn Ponta şi Elena Udrea

Elena Udrea îşi exprimă convingerea că Ponta înţelege că el este prim-ministru, şi nu ea.

“Eu pot scrie pe Facebook, pot merge în vacanţă, eventual la Miami, pentru că nu eu guvernez. Eu sunt un simplu deputat de opoziţie. El ar trebui să guverneze! Că nu este în stare, a devenit evident pentru toată lumea. Să îşi dea demisia şi, în mod sigur, eu sau oricine altcineva vom fi mai buni decât el în această funcţie. Având în vedere declaraţia pe care a făcut-o la adresa mea, cu inconştienţa şi ţâfna care îi sunt caracteristice altfel, îi cer lui Ponta să prezinte dovezi cu ce am devalizat eu. Dacă nu o va face – şi nu o va face, pentru că nu există nimic din ce sugerează el -, atunci să-şi dea demisia pentru că România n-are nevoie de un Prim-ministru care pare angajat la RadioŞanţ”, continuă Udrea.

“Ce ar fi să spun şi eu că Ponta a luat bani ca să treacă proiectul Roşia Montană?”, încheie deputatul PDL.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seară, la B1 TV, că Ludovic Orban, care i-a cerut demisia, are de fapt un conflict cu Crin Antonescu, liderul PSD afirmând că fostul ministru PNL al Transporturilor este “în grup cu Elena Udrea”, aceştia “dând jos Guverne de pe litoral sau de pe la cumetrii”.

Citeşte şi Ponta: Opoziţia nu se face cu poze în pielea goală la mare

Ponta a spus că Orban are, de fapt, o problemă cu Crin Antonescu, preşedintele PNL. “Dă în mine ca să mai dea în el”, a adăugat Ponta.

Potrivit premierului, Orban este “în grup” cu Elena Udrea, “prieteni ai lui Nelu Iordache”.

Ponta a spus că Elena Udrea şi Ludovic Orban “dau jos Guverne” pe Facebook, de pe litoral.

Deputatul PNL Ludovic Orban susţine că va vota orice moţiune de cenzură împotriva premierului Victor Ponta, despre care afirmă că este “un hibrid nereuşit” între “capitalismul lui Năstase”şi “comunismul lui Iliescu”, nemulţumit fiind de declaraţiile premierului făcute la Roşia Montană.

“Ieri, privindu- l pe Ponta, l-am văzut aievea pe Ion Iliescu al anilor 90, mulţumind minerilor după reprimarea brutală a Pieţei Universităţii. Este adevărat că nu avea decât casca (nou- nouţă, de altfel ca şi toţi ceilalţi asa-zişi mineri, care nu mai sunt mineri din 2006) nefiind dotat şi cu lămpaş sau bâtă. Este adevărat că nu a adus minerii la Bucureşti, dar a făcut un lucru mult mai grav: a promis minerilor că îi ia pe parlamentari de guler şi îi aduce să voteze în mină. Este adevărat că nu a înfierat cu mânie proletară protestatarii din Piaţa Universităţii, însă a făcut un lucru şi mai grav, afirmând: «nimeni nu are voie să spună nu»”, a scris Orban pe Facebook.

Cele mai citite

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...
Ultima oră
Pe aceeași temă