21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportDeputații votează peste o săptămână legile privind reducerea CAS şi amnistierea fiscală

Deputații votează peste o săptămână legile privind reducerea CAS şi amnistierea fiscală

Camera Deputaților votează, săptămâna viitoare, Legea de reducere a CAS și legile de amnistie fiscală a mamelor și pensionarilor, relatează Mediafax.

Citește și: UPDATE. Proiectul privind amnistia pentru mame și pensionari a fost votat de Senat

”Vor fi şedinţe de comisii, în funcţie de cum îşi planifică comisiile, azi, mâine şi poimâine, cât va fi necesar, pentru cele două proiecte de lege care au venit de la Senat în legătură cu CAS şi amnistierea fiscală, de aşa natură încât până luni să fie prezentat raportul acestor comisii de aşa natură încât în şedinţa de luni a Biroului Permanent să se poată stabili modul în care vor fi dezbătute aceste proiecte de lege săptămâna viitoare”, a precizat, marţi, secretarul Camerei Niculae Mircovici, după şedinţa BP.

El a menţionat că lunea viitoare, între orele 16.00 și 17.00 va avea loc dezbaterea celor două proiecte de lege în plen, astfel încât marţi să poată fi dat votul final.

Citește și: UPDATE. Reducerea CAS, adoptată de Senat. Protest al PNL cu o coroană de flori. Liberalii au acuzat ”decesul economiei românești”

Mircovici a mai spus că tot luni, de la 17.00, se va dezbate moţiunea depusă de opoziţie intitulată ”PSD are alergie la Justiţie”, aceasta urmând să fie supusă votului final al plenului tot în sesiunea de marţi.

Camera Deputaţilor este Cameră decizională în cazul legilor privind reducerea CAS şi amnistierii fiscale a mamelor şi pensionarilor.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...
Ultima oră
Pe aceeași temă