10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportDeputatul pentru diaspora Aurelian Mihai a anunțat că intră în greva foamei

Deputatul pentru diaspora Aurelian Mihai a anunțat că intră în greva foamei

Aurelian Mihai, deputatul pentru diaspora, fost membru PPDD, a anunţat, miercuri, la începutul ședinței plenului Camerei Deputaţilor, că începe greva foamei în Parlament până la rezolvarea problemelor românilor din diaspora, informează Mediafax.

”Vă transmit nemulţumirile lor, români care trăiesc de ani de zile în comunităţile româneşti în afara graniţelor ţării, fie că discutăm despre taxele consulare ridicate, fie că discutăm despre taxele de funcţionare”, a spus Aurelian Mihai.

El a fost întrerupt de preşedintele de şedinţă, Miron Mitrea, care a arătat că şedinţa nu este dedicată declaraţiilor politice.

”Îmi exprim această nemulţumire, iar până la începutul rezolvării acestor probleme existente în diaspora, eu, deputatul Aurelian Mihai, deputat de diaspora, declar începutul grevei foamei aici, în Parlamentul României. Vă mulţumesc!”, a continuat Aurelian Mihai.

”Şi eu vă mulţumesc! Succes!”, i-a urat Miron Mitrea, după care deputaţii au început dezbaterea proiectelor aflate pe ordinea de zi.

Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...
Ultima oră
Pe aceeași temă