15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportDragoş Cristian Dinu a fost învestit în funcția de ministru al Fondurilor...

Dragoş Cristian Dinu a fost învestit în funcția de ministru al Fondurilor Europene

UPDATE 18.30: A început ceremonia pentru învestirea în funcție a lui Dragoș Cristian Dinu la șefia Ministerului Fondurilor Europene.

————-

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul prin care ia act de demisia lui Cristian Ghinea din funcţia de Ministru al Fondurilor Europene. În locul său va fi numit Dragoş Cristian Dinu. Şeful statului a semnat deja actul de numire al noului şef al Fondurilor Europene.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc, joi, la ora 18:30, la Palatul Cotroceni. 


Citeşte şi: Ministrul Cristian Ghinea a anunțat că va demisiona. El va candida la alegerile parlamentare pe listele USR. Viitorul ministru ar putea fi Dragoș Dinu


Dragoş Cristian Dinu, fost secretar de stat în ministerul pe care îl va conduce, are 38 de ani şi a înregistrat venituri totale de aproximativ 268.000 de lei din surse diferite şi drepturi de autor.

Dinu a înregistrat anul trecut venituri totale de 268.000 de lei din surse diferite, respectif PFA şi drepturi de autor. Vezi aici declaraţia de avere. 

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie pe listele formaţiunii lui Nicuşor Dan, Uniunea Salvaţi România (USR), potrivit unor surse guvernamentale, citate de Mediafax.

“Vă confirm faptul că au existat discuţii cu Uniunea Salvaţi România. Este un partid care într-un mod absolut remarcabil spune că acest Guvern a făcut lucruri bune, care ar trebui să continue. Într-o lume politică în care a devenit o modă să iei în derâdere tehnocraţii, există acest partid cu oameni curaţi şi care spune nu, dimpotrivă, oamenii ăştia au început ceva bun şi ar trebui să continuăm. Dat fiind că ei spun asta, au existat discuţii cu ei”, a detaliat el.

 

 

 

 

Cele mai citite

Naomi, cea mai cunoscută cântăreață transgender din România, a murit la vârsta de 47 de ani

Naomi, una dintre cele mai emblematice figuri transgender din România, s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani. Ea a fost spitalizată...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă