13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportDragoș Doroș se reîntoarce în mediul privat, după demisia de la conducerea...

Dragoș Doroș se reîntoarce în mediul privat, după demisia de la conducerea ANAF: Nu plec din cauza scandalului legat de gaura din buget

Dragoș Doroș a demisionat de la conducerea ANAF, anunțul fiind făcut joi seara. Acesta a declarat vineri dimineața că a fost decizia lui și că “este normal că atunci când se schimbă conducerea, să vină oameni noi”.

Dragoș Doroș a mai declarat că el nu pleacă din cauza scandalului legat din gaura de buget. Fostul șef al Fiscului a mai declarat că el se întoarce în mediul privat, după această decizie.

“Nu plec din cauza scandalului legat de gaura din buget. Pur şi simplu se schimbă echipa. A fost decizia mea. Mă întorc în mediul privat de unde am venit. Este normal că atunci când se schimbă conducerea să vină oameni noi”, a declarat Dragoș Doroș.

Acesta a mai transmis că va pleca în concediu o perioadă de timp.

“Am să plec undeva în ţară fiindcă eu nu am suficient de mulţi bani”, a afirmat Doroș.


Directorul ANAF, Dragoş Doroş, a demisionat în cursul serii de joi. Doroş a fost numit la conducerea instituţei la începutul lunii martie 2016.

Ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, a declarat, joi, că există un proces de evaluare a performanței conducerii actuale a Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), urmând să fie luate măsuri “în consecință”.

“Suntem în proces de evaluare a performanței actualei conduceri a ANAF și vom lua măsuri în consecință în cel mai scurt timp”, a spus ministrul.

Directorul ANAF, Dragoş Doroş, a demisionat de la conducerea instituţiei

 

 

Cele mai citite

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Florin Roman(PNL): „ Noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, ameninţări, şantaj, mizerie”

Deputatul PNL Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat miercuri, la Târgovişte, că "noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi...
Ultima oră
Pe aceeași temă