13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportElena Udrea, IRONICĂ la adresa USL: Agenturile străine ne vor RĂUL, noi...

Elena Udrea, IRONICĂ la adresa USL: Agenturile străine ne vor RĂUL, noi suntem ca nişte PRUNCI

Deputatul PDL Elena Udrea comentează raportul pe Justiţie publicat, miercuri, de Comisia Europeană şi ironizează USL din cauza primelor reacţii pe această temă. Mai exact, explică Udrea, România nu este vinovată deloc de ceea ce se întămplă, ci “agenturile străine” ne vor răul.

“Văd că USL identifică din nou marele adversar al României că fiind Bruxelles-ul, pentru că în Raportul privind MCV-ul se specifică lipsa de voinţă şi de rezultate a actualei puteri în demersul de întărire a justiţiei şi în lupta privind corupţia. Din nou agenturile străine ne vor răul, noi fiind nevinovaţi precum pruncii”, scrie Elena Udrea pe pagina personală de Facebook.

Citeşte şi Antonescu, despre RAPORTUL MCV: Este un lucru grav când vezi că în raport se fac greşeli

“Comisia Europeană este nu numai de rea credinţa ci şi ‘lipsită de profesionalism’ conform purtătorului de cuvânt al USL, pentru că îşi asumă toate intoxicările unora care distrug astfel ţara şi ar trebui deci, anchetaţi!!! Probabil pentru înaltă trădare…a USL!”, continuă Udrea.

Fostul ministru al Turismului mai atrage atenţia că actuala Putere din România nu este credibilă pe plan extern: “Dincolo de faptul că europenii se pot informa singuri de ceea ce se întâmplă în România, fără să o întrebe pe Monica Macovei sau pe Oana Schmidt Hăineală, Preşedintă CSM, şi dacă ar fi aşa şi aceste persoane ar fi vorbit cu reprezentanţii Comisiei în ceea ce priveşte conţinutul Raportului, au cei de la USL vreo explicaţie cum de au şi fost crezute? Şi cum nu a fost crezut Premierul Ponta, sau ministra Justiţiei, sau europarlamentarii USL care stau toată ziua la Bruxelles? Cred că acest aspect spune totul despre credibilitatea externă a actualei puteri şi ar trebui să îi pună serios pe gânduri, în loc să îi determine să atace încă o data liderii europeni, pentru propriile greşeli!”.

Citeşte şi DOCUMENT. Comisia Europeană CRITICĂ România în raportul MCV: Nu există independenţă în Justiţie

Reamintim că miercuri, Comisia Europeană a prezentat raportul privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare pentru România. Raportul critică lipsa unei transparenţe la nivelul sistemului judiciar şi cere României măsuri împotriva intimidării Justiţiei prin presă.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă