15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportFiscul demarează controale la Auchan, Praktiker și Baumax

Fiscul demarează controale la Auchan, Praktiker și Baumax

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) va demara o serie de inspecții fiscale, în următoarele trei săptămâni, la unități precum: Rewe România, Prakitiker România, Baumax, Leroy Merlin, Overseas Group Impex, Heinrig Distribution și Auchan, potrivit Hotnews

Fiscul a mai precizat că vor urma inspecții fiscale și la alți contribuabili cu obiect de activitate retail și administrator mall. 

”De asemenea, urmează a fi programate inspecții fiscale și pentru alți contribuabili cu obiect de activitate retail și administrator mall, separat de cei unde inspecțiile au început sau vor începe în următoarele 3 săptămâni, pe măsură disponibilizării capacității de inspecție fiscală , până la sfârșitul anului”, se arată în răspunsul ANAF, pentru Hotnews. 

Citește și: Afi Palace Cotroceni și alte mall-uri din România, în vizorul Fiscului

ANAF a început, în august, verificări la mai multe mall-uri și hipermarket-uri din țară, printre care AFI Palace Cotroceni și Unirea Shopping Center din Capitală, Iulius Mall din Cluj și Timișoara, dar și la Billa, Cora și Bricostore. Inspecțiile Fiscului vizează bilanțurile pe ultimii cinci ani. 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă