12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportFostul ministru de Interne Gabriel Berca, interimar la preşedinţia PMP Vaslui

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca, interimar la preşedinţia PMP Vaslui

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca a fost numit preşedinte interimar al PMP Vaslui, relatează Mediafax.

Vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară pe Regiunea de Dezvoltare Nord-Est Gabriel Berca a fost numit lider al PMP Vaslui în urma unei decizii a Biroului Permanent Naţional al formaţiunii, întrucât conducerea partidului nu a fost mulţumită de rezultatele fostului lider local al filialei Dragoş Cătălin Gîlea.

Citeşte şi: Interviu cu Siegfried Mureşan, înlocuitorul Elenei Băsescu pe lista PMP

“Printr-o decizie a partidului voi ocupa această funcţie provizoriu, până la debutul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. În fapt, ne dorim ca până atunci să avem reprezentare în fiecare comună şi pe fiecare secţie de votare din judeţ. Vasluiul are un potenţial ridicat în privinţa celor care ni s-ar putea alătura proiectului politic, având în vedere că sunt foarte mulţi aleşi care nu se simt reprezentaţi”, a declarat, vineri, Gabriel Berca.

Citeşte şi: Tomac, către Preda: Oamenii care nu ştiu să câştige voturi se pronunţă pe unificarea dreptei

Potrivit acestuia, odată cu finalizarea interimatului, postul de preşedinte al organizaţiei judeţene vasluiene va fi preluat de o altă persoană “care să fie un bun organizator”.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă