18.2 C
București
duminică, 14 aprilie 2024
AcasăSportFOTO. Iohannis, la clubul Colectiv, după 40 de zile de la tragedie

FOTO. Iohannis, la clubul Colectiv, după 40 de zile de la tragedie

Preşedintele Klaus Iohannis a aprins o lumânare şi a păstrat un moment de reculegere la clubul Colectiv, miercuri dimineaţă, în memoria victimelor tragediei din 30 octombrie, la 40 de zile de la incendiul în urma căruia au murit 60 de persoane.

“Am fost în această dimineață, din nou, la locul tragediei de la clubul‪#‎Colectiv‬. S-au împlinit 40 de zile de la drama din acea noapte. Nu vreau și nu pot să uit ce s-a întâmplat. Vreau în schimb ca, în anii ce vin, în paralel cu comemorarea victimelor și cu grija pentru supraviețuitori și familiile lor, să îndreptăm împreună ceea ce nu funcționează corect în societatea noastră, pentru a nu se mai repeta o asemenea tragedie. Să ne rugăm cu toții pentru cei dispăruți! Fie ca amintirea victimelor să rămână veşnică în inimile noastre!”, a scris pvedereşedintele pe pagina lui de Facebook.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginea cu preşedintele Klaus Iohannis la clubul Colectiv. 

Administraţia Prezidenţială nu a anunţat acest eveniment pe agenda de miercuri a preşedintelui.

Citeşte şi: Slujbă de pomenire la clubul Colectiv, la 40 de zile de la tragedie

De asemenea, Klaus Iohannis a schimbat fotografia de cover de pe pagina sa de Facebook cu o imagine în care apar numele celor 60 de victime ale incendiului din 30 octombrie.

Miercuri se împlinesc 40 de zile de la tragedia din clubul Colectiv, iar în cursul zilei în fața localului va avea loc o slujbă de comemorare a victimelor, la patruzeci de zile, oficiată de presfinţitul Timotei.

În urma incendiului din 30 octombrie, din Clubul Colectiv, au murit la faţa locului 26 de persoane, iar o altă victimă în drum spre spital. Dintre răniţii internaţi, au mai decedat 33 de persoane, numărul victimelor ajungând, în 22 noiembrie, la 60.

În spitalele din Capitală mai sunt internate 24 de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, dintre care trei sunt în stare critică, alţi aproape 30 de pacienţi fiind spitalizaţi în clinici din Marea Britanie, Olanda, Austria, Israel şi Germania.

Cele mai citite

Explozie a unei mașini capcană în centrul capitalei Siriei Damasc

O maşină capcană a explodat sâmbătă într-un cartier din centrul capitalei siriene Damasc, unde se află mai multe ambasade, fără a provoca victime, a...

Șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică, despre avansurile primite: “La început mă deranja”

Irina Deleanu, în vârstă de 48 de ani și șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică, impresionează cu o siluetă de invidiat, rezultat al unei...

Dreapta Unită îi cere demisia președintelui AEP, Toni Greblă

Alianţa Dreapta Unită(ADU) îi cere preşedintelui AEP, Toni Greblă, să-şi dea demisia, după publicarea datelor personale ale potenţialilor şefi de secţii de votare, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă