13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportFOTO. O blondă se alătură echipei lui Dragnea de la Ministerul Dezvoltării

FOTO. O blondă se alătură echipei lui Dragnea de la Ministerul Dezvoltării

Premierul Victor Ponta a numit-o, joi, pe Alina Cazanacli, președintele Tineretului Conservator în funcția de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. 

Alina Cazanacli a fost înainte tot secretar de stat, dar la Ministerul Tineretului și Sportului, lucru ce a stârnit un scandal în partid. 

Această nouă numire continuă seria controverselor stârnite de modul în care se distribuie locurile de muncă din ministerul lui Liviu Dragnea. Ministrul a angajat o fostă coafeză pe post de consilieră personală şi o studentă pe post de secretară.

Citește și: FOTO. O coafeză şi o studentă, echipa lui Dragnea de la Ministerul Dezvoltării

Președintele PC Daniel Constantin este cel care ar fi la baza acestei mutări și omul care a împins-o pe tânără în Executiv.

Numirea i-a luat pe alții prin surprindere și anunță că vor cere explicații la prima ședință a Biroului Politic:

”Văd că fiecare e cu blonda lui. Nici o problemă… ne facem cu toții blonzi și mergem să cerem o funcție. O să fie cutremur în curând și atunci se vor spune multe”, a spus un șef de filială extrem de nemulțumit de ceea ce el numește ”dictatura lui Ponta în PC” și de faptul că PC-ul a devenit un apendice al PSD, citat de site-ul stiripesurse.ro. 

Cele mai citite

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă