11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportFOTO. Susținătorii PSD, după demisia lui Iordache: Sunteți victimă colaterală, pentru că...

FOTO. Susținătorii PSD, după demisia lui Iordache: Sunteți victimă colaterală, pentru că lașii nu-și asumă. Cred cu tărie în justiția divină. Iohannis este călău

Ministrul Justiției, Florin Iordache, și-a ajunțat, joi, demisia de la conducerea instituției. Ulterior, el a transmis mesajul și pe pagina sa de Facebook, stârnind numeroase reacții, în special partea votanților PSD.

„De când am venit la Ministerul Justiției, mi-am propus și am efectuat toate demersurile legale pentru a remedia o serie de probleme existente și destul de sensibile. A fost confirmat faptul că toate inițiativele asumate sunt legale și constituționale. Proiectele propuse s-au aflat în dezbatere publică, organizată de Ministerul Justiției, iar acum sunt în dezbatere parlamentară. Cu toate acestea, pentru opinia publică nu a fost suficient, motiv pentru care am hotărât să îmi înaintez demisia din funcția de ministru”, a transmis Florin Iordache, în mesajul său.

Drept reacție, numeroase persoane și-au exprimat regretul față de demisia lui Iordache. Alții l-au condamnat pe președintele Klaus Iohannis pentru această situație. 

Redăm o serie de mesaje transmise de susținătorii PSD lui Florin Iordache, pe Facebook. Greșelile de ortografie și exprimare au fost corectate de redacție. Citiți mesajele în galeria foto: 

„Nu trebuia domnule Iordache. Sper că veți ocupa un loc și mai bun să ajutați oamenii de rând. D-zeu are grijă de dvs”.

„Cel mai bun ministru al Justiției de până acum!!!”

„Nu trebuia. N-ați făcut bine. Vor crede că ei au dreptate. Oricum, decizia vă aparține. Să fiți sănătos!”

„Mda. Florin Iordache – „victimă colaterală”. Nevinovat. Pentru că lașii nu-și asumă. Personal, cred cu tărie în… Justiția Divină. Respect, Florin Iordache!”

„Nu aveați motive să demisionați. Nici măcar vreun motiv pentru a retrage ordonanța. Îmi pare rău că le-ați dat satisfacție. Și sper să intre în vigoare toate proiectele de lege pe care le-ați inițiat.”

„Nu trebuia. Păcat că nu ați fost susținut corespunzător din interiorul PSD. Sinceră să fiu, asta ridică multe semne de întrebare. Vă doresc succes în continuare.”

„Iohannis este penalul penalilor! A furat șase case și are un tupeu criminal să facă pe alți penali. Ați văzut cum un criminal omoară și apoi are tupeul să vină și la înmormântare. Mi-e rușine cu așa călău.”

„Prin respingerea contestației lui Iohannis și a CSM, Curtea Constituțională dă dreptate PSD și ministrul Justiției. Deci e total exclusă demiterea sau demisia ministrului de Justiție la cererea cretinului escroc și a străzii de susținători imbecili ai lui. Rușine, PSD. Rușine, Dragnea.”

Un alt internaut i-a răspuns dur ministrului demisionar: „Pionul a fost sacrificat! Domnule Iordache, ai reușit performanța rară de a-ți asocia, de-acum încolo, numele tău (și al neamului tău) cu ceea ce este mai detestabil la o ființă umană: aroganța, minciună, lașitatea, incompetența, hoția, reaua-voința și prostia în definitiv. Dar am să-ți aduc și o lăuda: ai reușit că prin ură ta față de semenii tăi, să coagulezi o națiune și o țara sub aceași umbrelă de valori. Indiferent de ceea ce se va întâmplă de-acum încolo, suntem mai uniți, mai atenți și implicați în viață politică și socială dar mai ales vom fi din ce în ce mai critici în ceea ce va privește pe voi: clasă politică. Va veni momentul când veți da cu toții cu subsemnatul, este doar o chestiune doar de timp. În final nu mai rămâne nimic de spus decât Iordache, ai fost, ești și vei rămâne în amintirea colectivă doar un simplu Lache. Sper că a meritat. Cine își imaginează că lucrurile se vor opri aici, se înșeală amarnic. Altă întrebare!?”.


Editorial Washington Post: România, un semn încurajator pentru democrație. Pariul că o populație indiferentă va înghiți această manevră insolentă s-a dovedit a fi teribil de nechibzuită. Manifestațiile românilor fac Europa mai stabilă, iar Trump ar trebui să țină cont înainte să critice UE

Într-o perioadă în care democrația se erodează în mai multe țări din Europa de Est și Centrală, în România – fostă țară comunistă cu 20 de milioane de locuitori, de pe malul Mării Negre – a izbucnit, brusc, o contramișcare încurajatoare. În ultimele săptămâni, Capitala țării și alte orașe mari au fost zguduite de demonstrații stradale masive, ce sunt considerate a fi parte din cea mai amplă mobilizare politică de la căderea regimului comunist, notează The Washington Post, într-un editorial.


 

Cele mai citite

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...

Mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la accidente, conform studiilor – Grafic

Șoferii începători sunt sfătuiți, de obicei, să-și cumpere mașini ieftine cu motoare mici pentru a căpăta experiență de condus și pentru a evita accidentele....

Avantajele unui pat boxspring

Patul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante piese de mobilier. În primul rând, asigură confortul locatarilor și contribuie la îmbunătățirea designului dormitorului....
Ultima oră
Pe aceeași temă