20.3 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportGALERIE FOTO & VIDEO. Cum a trăit Ponta Supercupa Europei. Ce VIN...

GALERIE FOTO & VIDEO. Cum a trăit Ponta Supercupa Europei. Ce VIN i-a atras atenţia în CRAMA pe care a vizitat-o

La doar o zi după ce s-a întors din vacanţa pe care a petrecut-o la Miami şi pe cel mai mare vas de croazieră din lume, premierul inculpat penal al României, Victor Ponta, a plecat iaraşi din ţară. De această dată, primul-ministru a mers la Tbilisi, capitala Georgiei, pentru a vedea pe viu finala Supercupei Europei dintre Barcelona, câştigătoarea Ligii Campionilor şi Sevilla, deţinătoarea Europa League.

Însă, înainte de merge pe stadion, Ponta a fost la o degustare de vinuri alături de omologii săi din Georgia şi Estonia. Înregistrarea video şi fotografiile de la cele două evenimente au fost publicate pe contul de Facebook al premierului georgian de către echipa sa de comunicare. După degustarea de la cramă, Ponta a mers pe arena unde s-a disputat Supercupa Europei. 

Deschideţi Galeria Foto de mai sus pentru a vedea cum a decurs vizita lui Ponta la cramă

Premierul României nu a făcut niciun anunţ privitor la deplasarea de la Tbilisi. Nici subalternii săi de la Palatul Victoria nu au  comunicat nimic pe acest subiect. Toate informațiile și imaginile au venit prin intermediul contului oficial de Facebook al premierului georgian, Irakli Garibashvili.

Deschideţi Galeria Foto de mai sus pentru a vedea alături de cine a stat Ponta la Supercupa Europei

Nu este pentru prima dată când Ponta merge la Tbilisi pentru a asista la un eveniment sportiv. În martie 2014, el fost prezent la partida de rugby Georgia – România din Cupa Europeană a Naţiunilor, scor 22-9 pentru echipa gazdă. 

ბარსელონა უეფას სუპერთასის მფლობელი გახდა

ევროპის სუპერთასის ფინალი “დინამო არენაზე” გაიმართა. ბარსელონამ” “სევილია” დამატებით დროში ანგარიშით, 5:4 დაამარცხა. თამაშს საქართველოს პრემიერი-მინისტრი რუმინელ და ესტონელ კოლეგებთან ერთად დაესწრო. ვიქტორ პონტა და ტაავი რიივასი საქართველოს მატჩზე დასასწრებად ირაკლი ღარიბაშვილის მოწვევით ესტუმრნენ. უეფა-ს სუპერთასის მატჩის დაწყებამდე, “დინამო არენაზე” შეხვედრის გახსნითი საზეიმო ღონისძიებები გაიმართა. გახსნის ცერემონიის პირველ ნაწილში წარმოდგენილი იყო ქართული ხალხური ცეკვა. ცერემონიის მთავარ დატვირთვას ატარებდა 1000 ბავშვის, ასევე, სხვა პირების, ფეხბუთელის და მსაჯის მიერ შეკრული ცოცხალი ჯაჭვი, როგორც მშვიდობის და ერთიანობის სიმბოლო.

Posted by Irakli Garibashvili on Tuesday, 11 August 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Incendiu puternic în nordul Capitalei. 20 de persoane au fost evacuate

Un incendiu violent a izbucnit în nordul Capitalei, cartierul Aviației, la un bloc aflat în construcție. Fumul dens este vizibil de la kilometri distanță,...

Guvernul acordă noi ajutoare umanitare pentru populația civilă din Fâșia Gaza

România continuă acordarea de asistență umanitară populației civile din Fâșia Gaza. În cursul dimineții a fost trimis un nou transport cu produse alimentare și...

Sfânta Lumină va fi adusă, sâmbătă seara, de la Ierusalim

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim, sâmbătă seara, de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va...
Ultima oră
Pe aceeași temă