10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportGALERIE FOTO. Preşedintele Iohannis, în vizită la CNSAS

GALERIE FOTO. Preşedintele Iohannis, în vizită la CNSAS

Președintele Klaus Iohannis a vizitat,luni, depozitele cu arhiva Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii de la Popești-Leordeni. Cum a decurs vizita, în galeria foto de mai sus.

Iohannis a fost așteptat la depozitul CNSAS de președintele Consiliului, Dragoș Petrescu și de ceilalți membri ai conducerii CNSAS. El a vizitat arhivele timp de câteva zeci de minute. Reprezentanții CNSAS i-au prezentat șefului statului, la finalul vizitei, câteva dosare ”edificatoare” pentru arhiva CNSAS. Unul dintre aceste dosare, intitulat ”dosar personal” și având antetul Ministerului Afacerilor Interne, avea trecut pe copertă numele lui Mihai Alexandru Vișinescu. Un alt dosar era pe numele lui Gheorghe Enoiu, intitulat tot ”dosar personal”, și având specificația ”cadre MAI”, informează Mediafax.

Claudiu Octavian Secașiu i-a prezentat șefului statului dosarele, aflate pe o masă, în interiorul depozitului de arhive, precizând că printre ele se află și ”dosare intersante de cadre, care a ajuns mai greu la CNSAS”.

 

foto: presidency.ro

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă