11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportGraţiela Gravrilescu, propusă pentru a asigura interimatul la Ministerul Mediului, după ce...

Graţiela Gravrilescu, propusă pentru a asigura interimatul la Ministerul Mediului, după ce Daniel Constantin a pierdut sprijinul politic

Ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Graţiela Gravrilescu, a fost propusă, duminică, în şedinţa BPC al ALDE, pentru a asigura interimatul la Ministerul Mediului, după ce partidul a decis să îi retragă sprijinul politic lui Daniel Constantin.

Surse ale Mediafax susțin că Ilie Viorel ar fi propus la conducerea Ministerului pentru Relația cu Parlamentul.

Liderul senatorilor ALDE, Ilie Viorel, a fost propus, duminică, pentru a prelua Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul,  Graţiela Gavrilescu fiind susţinută la conducerea Ministerului Mediului, după ce partidul i-a retras sprijinul lui Daniel Constantin, au declarat surse pentru MEDIAFAX.

Senatorul Ilie Viorel ar putea prelua conducerea Ministerului pentru Relaţia cu Parlamentul, în contextul în care Graţiela Gavrilescu este susţinută pentru a Ministerul Mediului, portofoliu deţinut în prezent de Daniel Constantin, căruia partidul i-a retras sprijinul politic în şedinţa BPC.

Graţiela Gravrilescu a fost propusă pentru a asigura interimatul la Ministerul Mediului, după ce BPC al ALDE i-a retras sprijinul politic lui Daniel Constantin, au declarat surse din partid pentru MEDIAFAX.

Alde i-a retras sprijinul politic copreședintelui Daniel Constantin, cu 86 de voturi "pentru" şi 12 "împotrivă", propunerea fiind făcută de vicepreşedintele Andrei Gerea.

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin este viceprim-ministru şi ministrul Mediului în Guvernul Sorin Grindeanu, susţinut de coaliţia de guvernare PSD-ALDE.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă