15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportIntership de lux la ASF pentru absolvenții ASE

Intership de lux la ASF pentru absolvenții ASE

Un număr de 20 de absolvenţi ai Academiei de Studii Economice vor fi selectaţi de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) pentru efectua, timp de 12 luni, un stagiu de pregătire în cadrul instituţiei, urmând ca jumătate dintre ei să fie selectaţi pentru angajare în direcţiile de specialitate, potrivit Mediafax.

"În toamnă, ASF va selecta un număr de 20 persoane din rândul absolvenţilor Academiei de Studii Economice (ASE), care vor efectua un stagiu de pregătire în cadrul instituţiei. După efectuarea stagiului, jumătate dinte participanţii la program vor fi angajaţi în direcţiile de specialitate ale ASF. Pe perioada stagiului, participanţii la program vor fi remuneraţi din banii autorităţii", a declarat marţi preşedintele ASF, Mişu Negriţoiu.

El a adăugat că selecţia participanţilor la programul de pregătire va fi realizată de o comisie formată din reprezentanţi ai ASE, mai scrie sursa citată.

ASF şi ASE au semnat, marţi, un protocol pentru identificarea şi selectarea studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor cu rezultate deosebite, în vederea recrutării în cadrul ASF.

Protocolul face parte din programul "Tinere Talente" dezvoltat de ASF care are ca scop identificarea, recrutarea, dezvoltarea şi fidelizarea unor angajaţi noi, cu potenţial, care vor deveni parte a corpului profesional din Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Cele mai citite

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă