10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportIohannis şi soţia sa participă la dineul organizat de ziua Principesei Margareta

Iohannis şi soţia sa participă la dineul organizat de ziua Principesei Margareta

Președintele Klaus Iohannis și soţia sa, Carmen Iohannis, vor participa, miercuri seară, la un dineu oficial organizat de Familia Regală, cu ocazia zilei de naștere a Principesei Margareta, informează Administrația Prezidențială.

 Klaus Iohannis este "primul președinte în funcție din istoria României care participă la un eveniment oficial la Castelul Peleș, alături de Familia Regală", potrivit comunicatului citat.

"Pe 19 noiembrie 2014, la trei zile după turul al doilea al alegerilor prezidențiale, a fost și primul președinte care a avut o întâlnire cu Familia Regală înainte de învestire", adaugă sursa citată.

La dineul care va avea loc miercuri seară, la ora 19.00, în Sufrageria de Stat a Castelului Peleș, vor participa reprezentanți ai autorităților publice din România și din Republica Moldova, personalități ale vieții culturale, diplomatice, sportive și reprezentanți ai clerului și societății civile, conform sursei citate.

Principesa Margareta îşi sărbătoreşte ziua de naştere (26 martie) la Castelul Peleş, marţi şi miercuri, printr-o serie de evenimente publice, între care se numără o ceremonie de decorare a unor personalităţi şi un dineu oficial, potrivit unui comunicat al Familiei Regale a României.

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă