15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportIulian Crăciun: Au ajuns să fie modele în viaţă piţipoancele cu silicoane...

Iulian Crăciun: Au ajuns să fie modele în viaţă piţipoancele cu silicoane şi baştanii cu ceafa lată

Iulian Crăciun, candidat ARD pentru Senat în Sectorul 4, a declarat, vineri, că modelele copiilor au ajuns să fie “piţipoancele cu silicoane şi baştanii cu ceafa lată” şi a arătat că, dacă va ajunge parlamentar, va iniţia “Legea Crăciun”, prin care propune “educaţie practică şi mai puţină teorie”, potrivit Mediafax.

“Românii sunt cei mai deştepţi şi cei mai descurcăreţi oameni de pe planetă. Cred cu tărie lucrul acesta. Copiii noştri sunt cei mai premiaţi la olimpiadele internaţionale, dar restul nu mai au motivaţie să înveţe. Promovabilitatea la Bacalaureat e de sub 50%. Au ajuns să fie modele în viaţă piţipoancele cu silicoane şi baştanii cu ceafa lată. Vreau altfel de modele pentru copiii din Berceni, Brâncoveanu, Giurgiului, Satu Mare, Timişoara şi din toată ţara”, a spus Iulian Crăciun.

El a arătat că vrea să implementeze un sistem naţional de mentorat: “Vom folosi lideri din toate domeniile – business, sport, cultură etc. – pentru a arăta tinerilor ce înseamnă practic o evoluţie personală bună. Vor primi învăţătura extrem de preţioasă din viaţă, nu din lucruri teoretice şi îmbătrânite. Personalităţile României doresc să se implice să avem o ţară mai bună. În Legea Crăciun voi propune implementarea unui sistem naţional de mentorat, pe modelul celui făcut de mine, care şi-a demonstrat eficienţa. Dacă eu am reuşit să strâng peste 150 de personalităţi care să dorească să-i ajute gratuit pe cei care au nevoie, imaginaţi-vă ce putem face la nivel naţional”.

Iulian Crăciun a mai spus că este întrebat ce are de gând să facă pentru persoanele cu dizabilităţi, el fiind o persoană cu dizabilităţi.

“Sunt un exemplu că se poate, că am spart nişte tipare şi nu sunt doar un om în scaun cu rotile. Eu am reuşit asta prin educaţie. Deci, se poate! Vreau rampe la fiecare bloc, pentru că vor beneficia de ele şi bunicii care vin de la piaţă cu cărucioarele încărcate, şi mamele care vin din parc cu copiii în căruţ”, a mai spus Iulian Crăciun.

El a arătat că va susţine şi proiectul iniţiat de colegul său din ARD Mircea Raicu, denumit “Legea căldurii”, care se referă la obligativitatea prioritizării cheltuielilor în administraţiile locale, în funcţie de importanţa lor.

“Căldura este mai importantă decât panseluţele şi coliviile aurite”, a mai spus Iulian Crăciun.

El a precizat că activează în domeniul informatic şi crede că în anul 2020 “va fi o societate alfabetizată digital”.

Iulian Crăciun candidează în colegiul pentru Senat în care candidatul USL este preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu.

Cele mai citite

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă