4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportKlaus Iohannis, întâlnire cu o delegație a Congresului SUA

Klaus Iohannis, întâlnire cu o delegație a Congresului SUA

UPDATE 16:40  La întâlnirea dintre preşedintele Klaus Iohannis şi delegaţia Congresului Statelor Unite ale Americii au fost abordate teme de interes comun legate de parteneriatul strategic politico-militar și de securitate între România și SUA, colaborarea în cadrul NATO și participarea României la amplasarea, la Deveselu, a sistemului de apărare antibalistic, precum şi situația tensionată din Ucraina, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

O atenție deosebită a fost acordată investițiilor americane în România, președinte Klaus Iohannis sublinind, în acest context, că România oferă oportunități foarte bune pentru investițiile străine și că procesul de eradicare a corupției reprezintă un pas important în atragerea investitorilor care caută un mediu de afaceri stabil și corect, se mai scrie în comunicatul Palatului Cotroceni.

***

Președintele Klaus Iohannis se va întâlni, vineri, la ora 14.15 cu o delegație a Congresului Statelor Unite ale Americii condusă de președintele Comitetului pentru Servicii Armate din cadrul Camerei Reprezentanţilor Mac Thornberry, potrivit Administrației Prezidențiale.

De asemenea, și premierul Victor Ponta se va întâlni cu delegația Congresului SUA, condusă de Mac Thornberry, la ora 16.15, în Salonul Alb al Palatului Victoria. 

Citește și: EXCLUSIV. Iohannis l-a numit secretar al CSAT pe consilierul lui Băsescu

Mac Thornberry în calitate de președinte al Comitetului pentru Servicii Armate din cadrul Camerei Reprezentanților are responsabilitatea de a supraveghea Pentagonul, serviciile militare, agențiile Departamentelor de Apărrare, inclusiv politicile și bugetele lor, potrivit site-ului Guvernului American. 

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă