10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportKlaus Iohannis, mesaj pentru românii răniți în Afganistan

Klaus Iohannis, mesaj pentru românii răniți în Afganistan

Președintele Klaus Iohannis și-a artătat, joi, susținerea față de militarii români răniți în Afganistan, cărora le dorește însănătoșire grabnică, se arată în mesajul remis de Administrația Prezidențială.

Citește și: UPDATE. Patru militari români au fost răniți în Afganistan, în urma unei explozii. Doi dintre ei se află în sala de operație

„Îmi îndrept gândurile către militarii noștri răniți în Afganistan. Sunt alături de ei în aceste momente de grea încercare și le doresc însănătoșire grabnică. Asigur familiile celor răniţi că militarii noștri vor primi cele mai bune îngrijiri medicale”, a declarat Iohannis.

Patru militari români care acţionează în cadrul misiunii “Resolute Support”, din Afganistan au fost răniţi, joi dimineață, în jurul orei 9.00, în timpul unei misiuni de patrulare, în urma exploziei unei maşini-capcană, anunță Ministerul Apărării.

În urma atacului, militarilor li s-a acordat primul ajutor la faţa locului şi au fost transportaţi la spitalul din Kandahar, unde se află internaţi în stare stabilă, precizează MApN.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă