8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportKlaus Iohannis a plecat într-o vizită privată în Spania

Klaus Iohannis a plecat într-o vizită privată în Spania

Preşedintele Klaus Iohannis a plecat luni, 17 aprilie, într-o vizită privată în Regatul Spaniei, unde va rămâne până în data de 22 aprilie, anunță un comunicat de presă al Administrației Prezidenţiale. 

Şeful statului şi-a petrecut sărbătorile pascale la Sibiu, alături de familie, la fel ca anul trecut. Soţii Klaus și Carmen Iohannis au participat la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică, precum şi la slujba de duminică.

Preşedintele a transmis, duminică, în mesajul de Paşti, că gândurile sale "cele mai calde” se îndreaptă către toţi românii, fie că se află în ţară sau în afara graniţelor.

Silviu Sergiu
Silviu Sergiuhttp://silviu-sergiu
Studii: Licentiat al Facultății de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării (secția Jurnalism) din cadrul Universității de Vest din Timișoara (promoția 2001); Master în ”Comunicare și relații publice” (specializarea ”Marketing politic”) din cadrul Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative (SNSPA) din București (promoția 2004); Masterand in ”Managementul instituțiilor de presă”, in cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității București. Experiență profesională: Curierul național - redactor economic (aprilie 1998- octombrie 1998); Jurnalul național - redactor politic (1998- 2005); Evenimentul zilei - redactor politic (2005-2006), șef secție ”Politică internă” (2006-2008), editor coordonator (2008-2003), redactor șef-adjunct (2013- 2016); Senior editor "Romania libera" în prezent.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă