6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportKlaus Iohannis discută cu liderii confederațiilor sindicale la Palatul Cotroceni

Klaus Iohannis discută cu liderii confederațiilor sindicale la Palatul Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis se va întâlni joi, la ora 11.00, la Palatul Cotroceni, cu liderii confederațiilor sindicale, pentru a discuta pe teme care privesc dialogul social, informează Administrația Prezidențială. 

Astfel, șeful statului i-a invitat la discuții pe președintele Blocului Național Sindical, Dumitru Costin; președintele Confederației Sindicale Meridian, Ion Popescu; președintele Confederației Naționale a Sindicatelor Libere din România — Frăția, Leonard Bărăscu, președintele Confederației Naționale Sindicale Cartel Alfa, Bogdan Hossu și președintele Confederației Sindicatelor Democratice din România, Iacob Baciu.

Cu o oră şi jumptate înainte de începere discuţiilor cu reprezentanţi sindicatelor, preşedintele Klaus Iohannis a scris pe contul său de Facebook că în România este nevoie de un dialog social real.  "Avem nevoie de un dialog social real în România. Ca mediator între stat și societate, doresc să asigur cadrul necesar în care vocile cât mai multor actori și instituții ale statului se fac auzite. După consultările cu partidele politice, astăzi mă voi întâlni cu liderii confederațiilor sindicale pentru a dezbate problemele care preocupă societatea românească", a scris preşedintele Iohannis pe Facebook. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă