16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportLIGA 1 se întoarce la TVR după opt ani. Care este primul...

LIGA 1 se întoarce la TVR după opt ani. Care este primul meci pe care îl poţi vedea

După o pauză de opt ani, meciurile din Liga I vor fi transmise din nou la TVR. ISB, deținătorul de drepturi TV pentru Liga I, a ajuns la un acord cu Televiziunea Română pentru difuzarea unor meciuri din campionatul național, se arată într-un comunicat al LPF.

Prima partidă difuzată fiind Steaua Bucureşti – FC Viitorul, care va avea loc duminică, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Capitală, Meciul va fi difuzat în direct la TVR 1 şi TVR HD şi va fi comentat de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos. Mai multe informaţii despre situaţia clasamentului Ligii I şi despre evoluţiile echipelor vor fi prezentate începând cu ora 20.50, la "Studio fotbal", o emisiune moderată de Cristian Mândru şi avându-l ca invitat pe Marius Mitran. Cei doi îşi dau întâlnire cu spectatorii la TVR 1 şi TVR HD şi după meci, de la ora 23.00, pentru analiza rezultatelor etapei a IX-a. Programele pot fi urmărite şi online, pe TVR+, se arată într-un comunicat al Televiziunii Publice.

Pe de altă parte, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), începând cu sezonul 2015-2016 al Ligii I, microbiștii și suporterii din țară și din străinătate vor putea viziona în fiecare săptămână, la TVR și TVR HD, cel puțin un meci din această competiție.

ISB, deținătorul de drepturi TV pentru Liga I, a ajuns la un acord cu Televiziunea Română pentru difuzarea unor meciuri din campionatul național, potrivit LPF. "Practic, din acest moment, Liga I ajunge în toate casele românilor și nu oricum, ci la calitate HD", a declarat un oficial ISB.

Potrivit aceluiaşi comunicat, ISB a încetat raporturile contractuale cu Antena 1 pentru difuzarea unor meciuri din Liga I.

 

Cele mai citite

Rusia susține că va avea “ținte legitime” în Polonia, dacă această țară va găzdui arme nucleare americane

"Instalațiile relevante" din Polonia vor deveni "ținte legitime" pentru Rusia, dacă această țară va primi pe teritoriul ei arme nucleare ale Statelor Unite. Acest avertisment...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă