10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportLIVE TEXT Traian Băsescu: O voi susţine pe Elena Udrea în...

LIVE TEXT Traian Băsescu: O voi susţine pe Elena Udrea în campania electorală pentru că este candidatul PMP

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, în emisiunea "Bună seara, Romania", de la B1 Tv  că o va susţine pe Elena Udrea în campania electorală pentru că este candidatul Partidului Mişcarea Populară.

UPDATE  1  A fost Diaconescu, l-am susţinut până când a anunţat că e un candidat indepent. În acel moment, susţinerea mea pentru el nu a mai putut funcţiona.

UPDATE  2  Eu nu mă pot dezice de Partidului Mişcarea Populară să susţin un candidat independent, ar fi caraghios.

UPDATE  3  Spre surprinderea mea Cristian Diaconescu s-a aliat imediat cu domnul Cataramă, cred că asta nu s-a întâmplat într-o oră. Cred că era o discuţie de mai demult. Poate e şi felul lui, dar altfel e un om de respectul. Probabil că atunci, în 2007, fiind vicepreşedinte al PSD, a trebuit să semneze. Asta-i viaţa.

UPDATE  4  Întrebat dacă Elena Udrea va ajunge în turul doi, Traian Băsescu a cerut să nu fie pus să facă evaluari. 

UPDATE  5  Elena Udrea este un om foarte hotărât şi are o rezistenţă incredibilă şi fizicp pentru a umbla prin toată ţara.

UPDATE  6  Ştiu sigur că Elena Udrea va primi destul de multe voturi de la PDL. Sper într-un rezultat bun al PMP, să facă pasul urmator, să obţină un procent mai mare decât a luat partidul la europarlamentare.

UPDATE  7  Oamenii care se afişau cu mine pe scenă la suspendări, azi au devenit mari suporteri ai lui Cristian Diaconescu, pe care îl simpatizez, deşi a fost unul care a participat la suspendare şi nu unul minor.

UPDATE  8  Obiectivul meu nu este să devin prim-ministru. Poate că a trecut vremea mea pentru astfel de funcţii. În curând voi avea 3 nepoţei.

UPDATE  9   Ura a devenit o chestiune la moda. Mă uit cât de critici sunt unii deontologi ca PMP distruge dreapta. Dar acum două luni nu erau declaraţiile lui Blaga, Antonescu şi Iohannis, nu, PMP nu. Toţi ar vrea ca acest partid să dispară.

UPDATE 10  Mi-este foarte greu să înţeleg cum un partid care a dat 3 primari generali ai Capitalei, de două ori preşedintele României, premierul, mi-e greu să înteleg cum nu are ambiţia să aibă propriul candidat pentru Cotroceni. 

UPDATE 11  Cristian Diaconescu, dincolo de nesinceritate lui, mai e o realitate. O dată cu intrarea doamnei Macovei şansele lui s-au redus major. Macovei era mai uşor identificabilă cu acel electorat.

UPDATE 12  Iohannis poate rupe o parte din electoratul mai relaxat, ca exponet al PNL. Nu va reuşi niciodată să atragă nucleul dur.

UPDATE 13  Este fix o problemă de credibilitate a lui Iohannis să fie sau să nu fie crezut dacă a s-a întâlnit cu mine la Vila Lac 3. Eu nu voi spune niciodată şi nici SPP-ul, pentru că evidenţele de intrare şi ieşire de la casa preşedintelui se distrug în 24 de ore. Preşedintele nu poate fi supus unui astfel de tratament.

UPDATE 14  Nu vreau să fac niciun fel de declaraţii care să creeze prejudicii cuiva cu privire la relaţiile pe care le are cu mine. Cu excepţia lui Victor Ponta care atunci când a venit la mine era ca un pisicuţ, sunt un deliciu acele înregistrări. Vă asigur că are un tupeu maxim vorbind de posibila vizită a lui Iohannis la mine acasă bazată pe o poză care nu spune nimic.

UPDATE 15  Victor Viorel Ponta este de o lipsă de caracter incredibilă. O să-l vedeţi cum spune ca e fericit, "aşa facem domnule preşedinte" şi când iese afară înjură. Cum poate fi omul ăsta preşedintele României ? E un preşednte care vrea să-şi obţină mandatul pe ură.

UPDATE 16  Trebuie să iasă şi Iohannis la luptă. Elena Udrea şi Monica Macovei sigur o vor face. În acest moment, Iohannis este văzut ca fiind cel mai bine clasat candidat al dreptei, al opoziţiei.

UPDATE 17  Despre Tăriceanu… cred căare un singur rol, a fost un puternic susţinător al alianţei cu PSD, a făcut-o de când era premier, după ce a dat afară PDL de la guvernare. A făcut ţăndări ţara în prag de criză şi chiar în plină criză.

UPDATE 18  După mine va veni un preşedinte slab. Şi spun asta doar dacă ne gândim la modul cum poate fi suspendat un preşedinte. Cu 30 %. Au făcut o lege pentru mine, dar Curtea Constituţională nu i-a lăsat. Deci, va fi un preşedinte care poate fi controlat uşor de partide pentru că nu va mai avea confortul pragului de 50 de procente pentru suspendare.

UPDATE 19  Îl ştiu pe Darius Vâlcov de când era pe la organizaţia de tineret a Partidului Democrat. A fost o decizie pe care am luat-o toată conducerea organizaţiei să candideze, era şi Emil Boc la Cluj, a fost un moment în care a performat. A fost un primar ale, reales, nu am a face niciun comentariu. Curtea Constituţională mă obligă să semnez decretul. Probabil luni, săptămâna viitoare.

UPDATE 20  Vă spun sub cuvânt de onoare că nu m-am uitat la Antena 3, eu nu mă pot uita la Antena 3 şi nimeni din familia mea nu se uită. Ar însemna să ne luam câmpii câte aflam despre noi. Voiculescu pentru mine nu a fost niciodată un adversar politic, aşa cum se dă el, adversarul meu politic. Pentru acest om nu am decât dispreţ pentru că acest om este un turnător. Dispreţul meu faţă de el a crescut după ce am aflat că şi-a turnat familia la securitate. Condamnare a mai dezvălui un lucur, lichele, oameni fără caracter.

UPDATE 21  Acest incident de la aşa-zisa plimbare a Antenei 3 mi-a prilejuit dezgust. Însă, după condamnarea definitivă a lui Voiculescu, l-am văzut pe ziaristul Stelian Negrea care a publicat foarte multe document, de ce nu le-au găsit instituţiile statului? Mă întreb ca şef al statului, nu am rămas fără reacţie când am aflat că sunt decomente publice.

UPDATE 22  Abia acum am înţeles de ce judecătoarea, în procesul lui Voiculescu, întreba şi de banii de la Crescent. Abia acum înteleg.

UPDATE 23  Antena 1 s-a finanţat cu peste 1 milion de dolari şi Gazeta Sporturilor cu vreo 200,000 de euro. Probabil sunt şi alti bani care tebuie căutaţi pentru că sunt bani publici. Ca atare, cercetările trebuie extinse.

UPDATE 24  M-a dezgustat comportamentul Jandarmeriei. Dar eu am mai văzut acest timp de comportament când Blaga era ministru de interne. Lamanifestaţia poliţiştilor.

UPDATE 25  INS trebuia să atragă atenţia că suntem în recesiune. Economia ar merge iarăşi fără taxa pe stâlp şi acciza la carburanţi. INS-ul a făcut aşa: pentru România nu a prezentat toate datele pentru că Ponta nu avea nevoie, ca în campania electorală, să se vorbească despre recesiune. La EUROSTAT, însă, a trimis toate datele complete.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu anunță construcția noului stadion Dan Păltinişanu din Timișoara. Ce capacitate va avea

Premierul Marcel Ciolacu anunță, joi, noi investiții în Timiș, respectiv construcția noului stadion Dan Păltinişanu, cu o capacitate de 30 de mii de locuri,...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Colliers: Numărul locuinţelor vândute în Bucureşti, în creştere cu 18% în primul trimestru din 2024

Piaţa rezidenţială a început anul 2024 în forţă, cu un prim trimestru încheiat cu o creştere de 18% a numărului tranzacţiilor cu apartamente în...
Ultima oră
Pe aceeași temă