6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportLiviu Dragnea a discutat cu viitorul consilier american pentru securitate națională: L-am...

Liviu Dragnea a discutat cu viitorul consilier american pentru securitate națională: L-am asigurat că actualul Guvern va respecta angajamentul României de a aloca 2% din PIB pentru Apărare

Președintele Camerei Deputaților, liderul social-democrat Liviu Dragnea, a discutat, miercuri, cu viitorul consilier pentru securitate națională Michael Flynn. În cadrul discuției, pe care a catalogat-o drept informală, Liviu Dragnea i-a dat asigurări că Guvernul Sorin Grindeanu va respecta angajamentul României de a aloca 2% din PIB pentru Apărare.

„Astăzi am avut o discuție informală foarte bună cu domnul Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate națională în noua administrație Trump. 
Am discutat despre perspectivele excelente ale parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite și despre faptul că securitatea națională și stabilitatea reprezintă doi factori esențiali pentru dezvoltarea și prosperitatea unei națiuni. L-am asigurat că actualul guvern de la București va respecta angajamentul României de a aloca 2% din PIB pentru apărare, iar dânsul mi-a confirmat interesul special al SUA față de România și dorința noii administrații americane de a dezvolta parteneriatul cu țara noastră”, a scris Liviu Dragnea, miercuri, pe Facebook.

Șeful Camerei Deputaților se află în Statele Unite, unde va participa la ceremonia de învestire a lui Donald Trump ca președinte al SUA.


Citește și:  PSD nu mai vrea să plătească toți contribuabilii deplasarea în America. Grindeanu și Dragnea merg în SUA pe banii partidului

PSD a recunoscut, indirect, faptul că Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu se duc la Washington într-o vizită privată, nu una oficială. Trezorierul acestui partid, Mircea Drăghici, a declarat că vizita este plătită de partid, deși, luni, Dragnea declarase că costurile vor fi achitate de către Camera Deputaților.


 PSD va suporta costul deplasării în SUA a lui Dragnea și Grindeanu, pentru învestirea lui Trump la Casa Albă

Trezorierul PSD, Mircea Drăghici, a anunțat marţi că acest partid va suporta cheltuielile pentru deplasarea în SUA a liderului PSD, Liviu Dragnea, şi a premierului Sorin Grindeanu, la ceremonia de îmvestire a noului preşedinte Donald Trump.


Elliott Broidy, cel care i-a chemat pe Dragnea și Grindeanu în SUA, este un controversat vicepreședinte al comitetului care se ocupă de ceremoniile de inaugurare a noului președinte al SUA, Donald Trump.


 Liviu Dragnea, despre vizita în SUA: Camera Deputaţilor va suporta costul deplasării la învestirea preşedintelui Trump

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că participarea sa la ceremonia de învestire a preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, va fi plătită de acest for legislativ, adăugând că nu înţelege de ce opinia publică s-a arătat supărată şi jignită de această vizită.


 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă