12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportLukacsi, TVR: Se încearcă discreditarea mea. TVR a relatat toate protestele din...

Lukacsi, TVR: Se încearcă discreditarea mea. TVR a relatat toate protestele din campania electorală

Știrile TVR au transmis în toate jurnalele sale toate protestele din perioada campaniei electorale, a declarat directorul Ştirilor TVR, Claudiu Lukacsi, care a precizat că prin acuzații contrare se încearcă înlocuirea sa din funcție.

Potrivit Mediafax, Andrei Muraru, Radu Carp şi Romina Surugiu, membri ai Consiliului de Administraţie (CA) al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), au solicitat public demiterea lui Lukacsi din funcţia de coordonator cu atribuţii de director al Direcţiei Ştiri, din cauză că "televiziunea publică a fost singura televiziune care nu a prezentat manifestaţiile publice de vineri, 14 noiembrie".

"Am convingerea că sunt persoane care pun în scenă un plan de discreditare a mea. Faptul că se aruncă asupra mea toate acuzaţiile, fără ca măcar să se ţină cont de realitate şi mi se obstrucţionează dreptul la liberă exprimare constituie un caz grav de hărţuire asupra unui jurnalist şi un linşaj mediatic care are ca scop înlocuirea mea din funcţie în scopul preluării acesteia de către alte persoane interesate", a spus Claudiu Lukacsi într-un răspuns la un set de întrebări trimise de Mediafax.

Astfel, întrebat fiind dacă el consideră întemeiată solicitarea celor trei membri ai CA al SRTv privind demiterea sa de la conducerea Ştirilor TVR, Claudiu Lukacsi a declarat că nu cunoaşte motivele obiective ale acestei solicitări.

Tot Lukacsi a precizat că demiterea unui director al TVR dintr-o funcție ocupată în urma unui concurs se poate face numai pentru management defectuos sau încălcarea gravă a regulamentelor interne.

El a precizat că într-un singur jurnal nu au fost transmise protestele, în data de 14 noiembrie, din motive obiective, dar aceste evenimente au fost reluate la ora 22.00.

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă