8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportCine este Mihaela Virginia Toader, ministrul propus pentru Fondurile Europene

Cine este Mihaela Virginia Toader, ministrul propus pentru Fondurile Europene

Mihaela Virginia Toader a fost propusă de Liviu Dragnea ca ministru delegat pentru Ministerul Fondurilor Europene, în Guvernul condus de Sorin Grindeanu.

A fost consilier pentru afaceri europene în cadrul Secretariatului General al Guvernului (2003-2008) și director al Direcției de Politici Publice din cadrul aceleiași instituții (2008-2013).

Ea a absolvit cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității "Nicolae Titulescu" în 2002. În 2005, a absolvit Masterul "Spațiul Public European", din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București.

În martie 2013, a devenit director la Unitatea de Analiză, Programare și Evaluare în cadrul Ministerului Fondurilor Europene, potrivit site-ului www.congresuleducatiei.ro.

Conform declarației de avere din iunie 2016, Toader are un teren intravilan cu o suprafață de 1250 mp, din 2008, și o remorcă. Ea are un credit în valoare de 108.000 euro, contractat în 2008, pe o perioadă de 30 de ani. Soțul ei, Gheorghiță Toader, lucrează la Inspectoratul General de Poliție (IGPR). 

Cele mai citite

VIDEO. Cătălin Cîrstoiu: “Îmi pare rău că nu l-am ascultat pe Traian Băsescu”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD - PNL la Primăria Capitalei, a vorbit, înt-o conferință de presă, despre expunerea publică ce i-a adus "mult rău"...

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...
Ultima oră
Pe aceeași temă