14.1 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSportMinistrul Educației a făcut un dezacord, într-o intervenție la televizor, fiind corectat...

Ministrul Educației a făcut un dezacord, într-o intervenție la televizor, fiind corectat de moderatoare

Ministrul Educației, Liviu Pop, a făcut un dezacord gramatical, într-o intervenție telefonică la postul Antena 3, în timp ce vorbea despre perchezițiile la două universități, într-un dosar numit „Diplome de licență fără studii”.

„Este o palmă pe care câțiva inconștienți din acest sistem o dă (n.r – formularea corectă este „inconștienții o dau”) în momentul de față învățământului universitar din România pentru că noi ne luptăm CU internaționalizarea universităților din România”,  a spus el, fiind corectat de moderatoare.

Puteți asculta precizările ministrulu Educației, la minutuo 04.00, aici.

 

Peste 100 de percheziții efectuate de Parchetul General au loc, miercuri dimineața, la cadre didactice și studenți de la două universități, într-un dosar numit „Diplome de licență fără studii”. 36 de persoane sunt vizate, după ce mai mulţi studenţi străini ar fi plătit să promoveze examenele.

Ministrul Educației, Liviu Pop, este absolvent al Universității „Vasile Goldiș", una dintre instituțiile vizate de perchezițiile procurorilor de la Parchetul General, într-un dosar intitulat „Diplome de licență fără studii", scrie HotNews.ro.

Potrivit CV-ului ministrului Educației, Liviu Pop a obținut o diplomă de masterat în Management educațional în 2006 la Universitatea „Vasile Goldiș" Arad, Facultatea de Științe Economice zi.  



 

Cele mai citite

Asistat de Xi Jinping, Putin se pregătește de un război lung cu Occidentul

Prezența unui civil în fruntea ministerului apărării din Federația Rusă și recenta modificare a legii învățământului din China, prin care elevii din gimnaziu vor...

Presupusul autor al atacului împotriva premierului slovac a fost acuzat de tentativă de omor cu premeditare

Poliţia l-a acuzat joi pe presupusul autor al atacului armat asupra premierului slovac, populistul Robert Fico, de "tentativă de omor cu premeditare, din răzbunare",...

Acțiunile de control ale ANAF, în aprilie 2024, au diminuat pierderea fiscală cu 430 milioane lei

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) prezintă raportul lunii aprilie al acțiunilor întreprinse de către direcțiile de specialitate din cadrul ANAF...
Ultima oră
Pe aceeași temă