16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSportSecretarul general al NATO se întâlneşte la MApN cu Ponta, Duşa şi...

Secretarul general al NATO se întâlneşte la MApN cu Ponta, Duşa şi Oprea

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a fost primit, vineri dimineaţă, la MApN, unde are întâlniri cu premierul Victor Ponta, cu ministrul Apărării, Mircea Duşa şi cu ministrul de Interne, Gabriel Oprea.

Înaintea sosirii lui Rasmussen la MApN, premierul şi cei doi miniştrii au purtat un scurt dialog la intrarea în minister.

Rasmussen a sosit cu 15 minute după ora anunţată pentru eveniment, fiind întâmpinat în faţa MApN de Mircea Duşă. Oficialul NATO a primit salutul Gărzii de Onoare, fiind intonate imnurile NATO şi al României. Înaltul oficial NATO a salutat în limba română Garda de Onoare.

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a sosit, joi seară, la Bucureşti. Sosirea la Bucureşti a fost anunţată pe contul de Twitter al lui Anders Fogh Rasmussen, care menţionează că va avea întâlniri cu preşedintele Traian Băsescu, premierul Victor Ponta şi miniştrii Titus Corlăţean şi Mircea Duşa.

Aflat la final de mandat, Anders Fogh Rasmussen, efectuează în această perioadă vizite în mai multe state europene.

Cele mai citite

Ministrul Bogdan Ivan anunță lansarea platformei #nofake pentru raportarea conținutului deepfake

Românii pot raporta conţinutul inadecvat pe care îl văd pe reţelele de socializare pe platforma „#nofake”, a anunţat vineri ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,...

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă