12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportMinistrul Muncii reacționează, după ce Guvernul a anunțat că amână tăierea taxelor:...

Ministrul Muncii reacționează, după ce Guvernul a anunțat că amână tăierea taxelor: Cum rămâne cu siguranță de până acum că erau bani pentru toate promisiunile?

Ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru, a precizat, luni, că PSD trebuie să își asume amânarea taxelor, în ciuda faptului că în campania electorală liderii formațiunii au suținut că sunt „bani pentru toate promisiunile”.

„Incredibil, dar adevărat – PSD începe abia acum să se gandească cum să pună în practică promisiunile electorale – aflăm că de fapt vor să modifice Codul Fiscal și să nu mai scadă taxele așa cum ei înșiși au decis în urmă cu un an. Unde scria asta în programul lor de guvernare? Cum rămâne cu minciună prin omisiune? Cum rămâne cu siguranță de până acum că erau bani pentru toate promisiunile? Pentru așa ceva trebuie să își asume singuri prorogarea! Să inteleagă lumea cum e cu gardul și leopardul!”, a scris Dragos Pîslaru, pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a acordat un interviu pentru Știripesurse.ro, în care susține că a discutat la telefon cu premierul în exerciţiu, Dacian Ciolos, cu care a convenit o tranziție normală între actualul și viitorul guvern, solicitând şi amânarea cu un an a tăierii taxelor.

Potrivit purtătorului de cuvânt, Liviu Iolu, premierul va proroga aceste termene, „pentru că principiile acestui guvern – predictibilitateşi responsabilitate – rămân valabile până la finalul mandatului”.


Citește continuarea aici: Guvernul amână cu un an tăierea taxelor. Liviu Dragnea: L-am sunat pe Dacian Cioloş şi i-am solicitat să analizeze posibilitatea prorogării pentru un an a unor prevederi din Codul Fiscal


PSD a obținut peste 45%, la alegerile parlamentare de duminică, atât la Camera Deputaților, cât și la Senat, după numărarea a 99,28% dintre voturi, a anunțat, marți dimineața, Biroul Electoral Central. 

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă