6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportMinistrul propus al Transporturilor, Răzvan Cuc: Nu promit niciun kilometru de autostradă

Ministrul propus al Transporturilor, Răzvan Cuc: Nu promit niciun kilometru de autostradă

Răzvan Alexandru Cuc, ministrul propus al Transporturilor, avizat favorabil de către comisiile reunite de specialitate din Parlament, a declarat în cadrul audierilor că pentru 2017 nu promite că niciun kilometru de autostradă. "Nu promit nici un km de autostradă". Totodată, Cuc a adăugat că nu va ignora proiectele de infrastructură rutieră şi feroviară mature (deja în implementare), dar care nu se găsesc pe lista sa de priorităţi.

"Una dintre problemele majore din domeniul Transporturilor este lipsa unei infrastructuri rutiere adecvate. Avem, la ora actuală, mai puțin de 700 km de autostradă și mai puțin de 150 km de autostradă în construcție. Transportul feroviar este și el într-o degradare accentuată. În cazul transportului maritim și transportului fluvial, acestea au rămas încă exploatate sub posibilități", a mai menționat Răzvan Alexandru Cuc.

Răzvan Alexandru Cuc, ministrul propus al Transporturilor, a primit aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate din Parlament, cu 37 de voturi pentru, 13 voturi împotrivă și o abținere. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă