13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportMinistrul Tobă a băgat în ședintă noua conducere ISU

Ministrul Tobă a băgat în ședintă noua conducere ISU

Noua conducere a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a prezentat vineri prioritățile pe termen scurt ale instituției, în cadrul unei întâlniri operative cu ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, informează Agerpres.

Ministrul Afacerilor Interne a cerut noilor șefi IGSU acțiuni care vizează o simplificare a fluxului informațional-decizional atât la nivel central, cât și la nivel teritorial", informează MAI într-un comunicat.

De asemenea, au fost discutate aspecte concrete care țin de simplificarea cadrului normativ și nevoia de pregătire prin planificarea și executarea unor exerciții cât mai apropiate de situațiile reale cu care structurile pentru situații de urgență se confruntă.

Ministrul Petre Tobă a transmis tuturor șefilor ISU că eficientizarea activității din domeniul situațiilor de urgență nu se poate realiza decât printr-o foarte bună cooperare cu celelalte structuri ale MAI.

Rezultatele obținute de către IGSU vor fi prezentate public cu ocazia bilanțului Departamentului pentru Situații de Urgență care va avea loc săptămâna viitoare.

Cele mai citite

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...
Ultima oră
Pe aceeași temă