6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportMutări în Ministerul de Interne. Un subsecretar de stat a fost demis,...

Mutări în Ministerul de Interne. Un subsecretar de stat a fost demis, alți doi au fost numiți în funcții

Subsecretarul de stat în Ministerul de Interne, Florea Oprea, a fost eliberat din funcție, printr-o decizie a premierului Dacian Cioloș.

Decizia poartă data de 12 ianuarie 2016 și a fost publicată luni în Monitorul Oficial. Florea Oprea fusese numit secretar de stat în MAI, coordonator al activității de ordine publică, în anul 2013, iar în anul 2014 fusese mutat pe o funcție de subsecretar de stat în același minister.

Tot prin decizii ale premierului Cioloș, publicate luni, în MAI au fost numiți doi noi subsecretari de stat. Aceștia sunt Maria – Cristina Manda și Viorel Dosaru.

În cadrul MAI, Maria Cristina Manda a fost consiliera ministrului de Interne, Petre Tobă. Anterior, ea a fost consiliera Monei Pivniceru, pe vremea când aceasta era ministru al Justiției.

La rândul lui, Viorel Dosaru este chestor de poliție și a fost, până acum, inspectorul șef al IPJ Prahova.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă