14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportCea mai nouă investiție a lui Piedone în Sectorul 4 al Capitalei

Cea mai nouă investiție a lui Piedone în Sectorul 4 al Capitalei

Primarul Cristian Popescu Piedone a demarat un proiect pentru construirea unei fântâni publice de mare adâncime în valoare de 40.000 de lei, în sectorul 4 din București. 

Amplasată pe strada Izvorul Rece, fântâna a fost gândită pentru a deservi cetățenii din zonă, se arată în comunicat. Adusă la suprafață printr-o tehnologie performantă, apa a fost testată și îndeplinește toate cerințele necesare consumului în condiții de siguranță igienico-sanitară.

Valoarea investiției este de 40.000 lei și este suportată în totalitate de Bugetul Local al Sectorului 4. 

„Foarte mulți cetățeni sunt mulțumiți de calitatea apei Fântânii din Orășelul Copiilor și au solicitat realizarea unor noi astfel de investiții și în alte locații din Sector. Astfel am decis să construim pe domeniul public fântâna de pe strada Izvorul Rece, care este aproape de finalizare, și o vom inaugura peste 2 zile. Venim astfel în sprijinul cetățenilor, punându-le gratuit la dispoziție apă potabilă. Aflându-mă zilnic în teren, voi căuta noi locații pe domeniul public, în vederea realizării unor noi astfel de obiective de investiții. Consider că este de datoria noastră, a autorităților publice locale, să asigurăm un nivel de confort urban și să utilizăm banul public în strictul interes al cetățenilor”, a subliniat Piedone.  

Fântâna de pe strada Izvorul Rece este al doilea obiectiv de investiții de acest gen realizat la inițiativa primarului Cristian Popescu-Piedone, după construcția din 2012 a Fântânii Tudor Arghezi, potrivit unui comunicat al Primăriei. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă