8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportOlguţa Vasilescu ironizează SRI: "Măi, băieţi, aşa de proşti?"

Olguţa Vasilescu ironizează SRI: “Măi, băieţi, aşa de proşti?”

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a iraonizat, miercuri, pe contul său de Facebook, Serviciul Român de Informaţii (SRI), după ce Regia Autonomă de Transport (RAT) Craiova a ridicat din faţa Primăriei o maşină “ticsită de tehnică de ascultare”.

“E prea frumos să ţin pentru mine… Astăzi RAT Craiova şi Poliţia Locală au ridicat o maşină parcată ilegal, în faţa Primăriei, sub fereastra mea. Şi… Era ticsită de tehnică de ascultare… Măi, băieţi, măi… Nu v-am spus că am cameră de luat vederi în birou? Vă dau eu caseta… Aşa cevaaaaaa?”, a scris edilul Craiovei pe Facebook.

Olguţa Vasilescu a mai postat un comentariu pe acest subiect şi şi-a întrebat prietenii de pe Facebook ce cred “că filează serviciile într-o ţară democratică? Primăria sau magazinul de papiote de vis a vis?”, după care a susţinut că “băieţii” de la SRI sunt “aşa de proşti” încât au fost prinşi de RAT.

Purtătorul de cuvânt al SRI, Sorin Sava, a declarat că maşina ridicată din faţa Primăriei Craiova nu aparţine Serviciului, ci primarului din comuna doljeană Castranova, Dumitru Măceşanu. Acesta din urmă a confirmat că maşina ridicată din faţa Primăriei Craiova îi aparţine,  dar a negat că în autoturism s-ar fi aflat tehnică de ascultare.

“Da, este maşina mea. Nu ştiu de ce se face atâta caz pe treaba asta. Cred că din cauză că suntem partide diferite eu şi doamna primar. Maşina este a mea personală, am fost la o şedinţă la Consiliul Judeţean, am parcat-o ilegal, dar pentru că eram în şedinţă am trimis pe cineva să o ridice. S-a plătit taxă, s-a plătit tot ce trebuie şi cu asta basta”, a declarat, joi, primarul Dumitru Măceşanu, pentru Mediafax.

Cele mai citite

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...
Ultima oră
Pe aceeași temă