13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportOrban: Vicepremierul, un om care să spună deschis că liberalii nu susţin...

Orban: Vicepremierul, un om care să spună deschis că liberalii nu susţin anumite iniţiative guvernamentale

Deputatul liberal Ludovic Orban a declarat, duminică seară, la Digi24, că PNL ar fi trebuit să plaseze, de la început, în poziţia de vicepremier un lider de imagine, care să spună public faptul că partidul nu susţine unele iniţiative guvernamentale, precum proiectul Roşia Montană.

„Era necesară inclusiv modificarea liderului fracţiunii guvernamentale. Daniel Chiţoiu a fost, din partea PNL, liderul fracţiunii guvernamentale. El ar fi trebuit să fie nu numai un lider care face şedinţe şi îl ajută pe fiecare ministru liberal în diverse proiecte. El trebuia să fie şi un lider care să aibă susţinere publică”, a spus Ludovic Orban.

El a explicat şi ce l-a nemulţumit la Daniel Chiţoiu, care şi-a dat demisia, săptămâna aceasta, din funcţiile de vicepremier şi ministru de Finanţe.

„Au fost o mulţime de situaţii – să ne aducem aminte Roşia Montană, să ne aducem aminte povestea cu procurorii – în care PNL nu a susţinut iniţiative guvernamentale şi liderul fracţiunii guvernamentale ar fi trebuit să susţină public acest lucru. Nu trebuia ca, de fiecare dată, Crin Antonescu, candidat prezidenţial, să fie cel care să spună nu, riscând să îşi antipatizeze electoratul PSD”, a apreciat Ludovic Orban.

Acesta a apreciat că „arhitectura guvernamentală a fost greşită”. În opinia deputatului liberal, în poziţia de vicepremier ar fi trebuit să fie plasat, de la început, „un lider de imagine şi un liberal care este bine branduit, un om care este cunoscut, un om care este ascultat”.

Cele mai citite

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă