12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportPNL și-a repartizat funcţiile în Camera Deputaților. Cezar Preda va conduce Comisia...

PNL și-a repartizat funcţiile în Camera Deputaților. Cezar Preda va conduce Comisia SIE

PNL şi-a împărţit în şedinţa de miercuri funcţiile în Camera Deputaţilor, Raluca Turcan fiind aleasă lider de grup parlamentar, iar Cezar Preda fiind ales preşedintele Comisiei SIE, informează Mediafax.

Raluca Turcan a fost aleasă liderul Grupului PNL din Camera Deputaţilor, iar Gheorghe Andrei Daniel, Nicolăescu Gheorghe-Eugen, Olar Cornel, Schelean-Şomfelean Valeria-Diana, Ştefan Ion şi Oprea Dumitru au fost aleşi vicelideri.

În Biroul permanent, PNL îl va avea pe Cătălin Predoiu în funcţia de vicepreşedinte şi pe Cozmanciuc Corneliu-Mugurel în cea de secretar.

Liberalii şi-au împărţit şi preşedinţiile comisiilor parlamentare care le revin. Preşedinte al Comisiei pentru Administraţie publică şi amenajarea teritoriului a fost ales Cristian Buican, iar al celei pentru Cultura, arte, mijloace de informare în masă Gigel-Sorinel Ştirbu.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

O fetiță s-a născut cu două forme de cancer

O fetiță s-a născut cu mai multe pete mov pe corp, iar în timp s-au dovedit a fi două forme de cancer. Amelia Topas, acum...

Istoria și simbolul crucii

Istoria crucii a marcat epoca dinainte de Hristos, ca simbol al celei mai crunte pedepse. Nu știm dacă pedeapsa prin răstignire este la fel de veche...

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...
Ultima oră
Pe aceeași temă