8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportPonta: PSD îl susține pe Hellvig la șefia SRI

Ponta: PSD îl susține pe Hellvig la șefia SRI

Președintele PSD Victor Ponta a declarat, luni, în cadrul unei conferință de presă, că Partidul Social Democrat îl va susține pe Eduard Hellvig la șefia SRI.

Citește și: Eduard Hellvig află luni dacă va fi numit la SRI

Plenul Parlamentului va vota, luni, în ședință comună a celor două Camere, numirea lui Eduard Hellvig la șefia Serviciului Român de Informații (SRI), după validarea acestuia în comisia de specialitate pentru controlul Serviciului, la propunerea președintelui Klaus Iohannnis, conform Mediafax.

Birourile Permanente ale Camerelor au decis, miercurea trecută, la propunerea PSD, ca şedinţa de aprobare a lui Eduard Hellvig ca director al SRI să aibă loc luni, începând cu ora 16.00.

Comisia de control al activităţii SRI a aviat, cu o zi în urmă, favorabil nominalizarea acestuia la șefia Serviciului, la propunerea preşedintelui Klaus Iohannis, fiind înregistrate 7 voturi "pentru" şi unul "împotrivă".

 

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...
Ultima oră
Pe aceeași temă