13.4 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportPonta a înlocuit mai mulți șefi de la ANAF

Ponta a înlocuit mai mulți șefi de la ANAF

Premierul Victor Ponta a decis ca inspectorul general adjunct al Direcţiei Generale Antifraudă din ANAF să fie înlocuit, dar și șefii din şase direcţii regionale antifraudă, informează Mediafax.

Astfel, au fost eliberaţi din funcţia de inspector general adjunct antifraudă Valeriu Gâlă (Direcţia Generală Antifraudă din structura ANAF), Claudiu Codrea (Direcţia Regională Bucureşti), Cosmin Georgescu (Direcţia Regională Suceava), Gabriel Cărbunaru (Direcţia Regională Alexandria), Adrian-Paul Voicu (Direcţia Regională Târgu Jiu), Călin Vesa (Direcţia Regională Deva), Iulian-Bogdan Gheorghe (Direcţia Regională Oradea).

În locul acestora au fost numiţi Marius Stănilă (în structura ANAF), Dan Niţă (Suceava), Claudel Şelaru (Târgu-Jiu), Marius Coturbaş (Oradea).

În acelaşi timp, o parte dintre inspectorii înlocuiţi au fost mutaţi pe un post similar, dar la alte regionale, respectiv Cosmin Georgescu (de la Suceava la Alexandria), Iulian-Bogdan Gheorghe (de la Oradea la Bucureşti) şi Adrian-Paul Voicu (de la Târgu-Jiu la Deva).

Premierul precizează în decizie că schimbările au fost efectuate la propunerea Ministerului Finanţelor.

Inspectorii ocupau posturile respective din septembrie 2013, surse din Ministerul Finanţelor declarând că numirile ar fi temporare, până la ocuparea acestor posturi prin concurs, conform procesului de restrucurare a ANAF, care se încheia până la 1 decembrie.

Conform legii, în cadrul Direcției generale antifraudă fiscală funcționează opt direcții regionale antifraudă fiscală, conduse de inspectori generali adjuncți.opt direcții regionale antifraudă fiscală, cu sediile în Bucureşti, Alexandria, Constanţa, Sibiu, Suceava, Târgu Jiu, Deva şi Oradea.

Cele mai citite

Ciocniri violente între poliția georgiană și manifestanți la Tbilisi

Poliţia georgiană a folosit forţa marţi împotriva manifestanţilor de la Tbilisi, unde mii de persoane s-au adunat pentru a treia săptămână ca să protesteze...

Ursula von der Leyen ia în calcul o înțelegere cu extrema dreaptă după alegerile europarlamentare

În cadrul dezbaterii de la Maastricht, organizată de POLITICO şi Studio Europa Maastricht, aceasta a dat de înţeles că ar fi deschisă pentru o...

Zeci de persoane, care încercau să ajungă în Piaţa Taksim pentru o manifestaţie de 1 Mai, reţinute de poliţie

Zeci de manifestanţi adunaţi la Istanbul pentru a sărbători 1 Mai au fost reţinuţi miercuri de forţele de ordine.Primele altercaţii au apărut în timp...
Ultima oră
Pe aceeași temă