17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportPonta critică dur postarea lui Viktor Orban: Este o atitudine JIGNITOARE la...

Ponta critică dur postarea lui Viktor Orban: Este o atitudine JIGNITOARE la adresa României

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Antena 3, că promovarea de către premierul ungur, Victor Orban, a simbolurilor Ungariei Mari şi ale Ţinutului Secuiesc, este una jignitoare la adresa României.

”Mie mi se pare că atitudinile domniei sale, nu ca prim-ministru ci ca lider politic, sunt jignitoare la adresa României și inaccepatbile între două țări prietene”, a declarat Victor Ponta.

Citește și: Ponta explică de ce a susținut-o pe Rovana Plumb la șefia PSD

Premierul conservator al Ungariei, Viktor Orban, a postat o serie de fotografii cu simboluri ale aşa-numitului “Ţinut Secuiesc” şi “Ungariei mari”, după ce a participat sâmbătă la Universitatea de Vară “Tusványos” de la Băile Tuşnad.

Printre imaginile difuzate de Viktor Orban din zona vizitată sunt unele cu insigne metalice şi de lemn ale “Ungariei mari” şi ale aşa-numitului “Ţinut Secuiesc”.

Citește și: Ce clarificări aduce Ponta despre relația cu Dan Mihalache

MAE a reacționat la postările premierului Ungariei și a apreciat că că promovarea de către premierul ungur a simbolurilor Ungariei Mari şi ale Ţinutului Secuiesc este complet inacceptabilă.
 

Cele mai citite

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă