10.2 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSportPonta îl atacă pe Iohannis: Președintele nu face ce a promis în...

Ponta îl atacă pe Iohannis: Președintele nu face ce a promis în campania electorală

Preşedintele Klaus Iohannis s-a bătut în aceste zile ca PNL să aibă prim-ministru, fără a face ceea ce a promis în campania electorală de anul trecut pentru alegerile prezidenţiale, şi anume o altfel de politică, a afirmat premierul Victor Ponta pentru Antena 3. 

Liderul PSD a susţinut că România parcă s-a întors cu câţiva ani înapoi din cauza unor lucruri "groaznice", generate de acuzaţiile formulate de DNA la adresa sa, bătălia politică revenind la momentul dosarelor.

Mai mult, premierul a declarat că este uimit de ”tupeul” liberalilor care acum îi cer lui demisia în condițiile în care toți ar trebui să fie cercetați pentru milioanele furate. 

"Vineri mi-a venit mie rândul. Nu am fost și nu sunt acuzat că mi-am folosit funcția de prim inistru și că am făcut lucruri rele. Procurorul spune că a fost cevea neregulă pe când eram avocat. Eu nu spun că este un dosar politic, nu spun că nu pot fi anchetat, nu asta e problema, ci că acest dosar este folosit în bătălia politică. De ce când toată lumea laudă România, trebuie să purtăm războaie ca să plece Ponta? Să vină Gorghiu, Predoiu? ", a spus Ponta la Antena 3.

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă