11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportPonta participă, marți, la o dezbatere despre votul în diaspora, în plenul...

Ponta participă, marți, la o dezbatere despre votul în diaspora, în plenul Camerei Deputaților

Premierul Victor Ponta va participa, marți, de la ora 10.00, la o dezbatere privind votul în diaspora, în plenul Camerei Deputaților, a anunțat secretarul BP, deputatul PSD Marcel Ciolacu, relatează Mediafax. Dezbaterea a fost solicitată de PNL.

”Mâine, de la ora 10 va avea loc dezbaterea politică cerută de PNL. Mai mult ca sigur, mâine, domnul prim-ministru va fi la ora 10,00 la Camera Deputaţilor. Procedura va fi cea normală, cei care au convocat-o îşi vor prezenta punctele de vedere, domnul prim-ministru va răspunde, ca o dezbatere politică în Parlamentul României”, a explicat deputatul PSD.

Citește și: UPDATE. Ponta a ajuns la Palatul Victoria, după ce s-a întors din concediu

În 17 noiembrie, liderul deputaților PNL, George Scutaru, a declarat pentru Mediafax că liberalii au depus la Biroul Permanent al Camerei Deputaților solicitarea de organizare a unei dezbateri în plenul acestei Camere pe marginea votului din diaspora cu prezența "obligatorie" a lui Victor Ponta.

"Organizarea dezastruoasă a votului în diaspora nu trebuie ascunsă sub preș de Guvernul Ponta. În consecință, grupul liberal a depus astăzi după-amiază o solicitare către Biroul Permanent prin care solicită o dezbatere în plenul Camerei Deputaților săptămâna viitoare cu participarea obligatorie a prim-ministrului privind modul rușinos și umilitor pentru români în care a fost organizat votul în străinătate", a declarat Scutaru.

El a precizat că Victor Ponta "trebuie să explice în plenul Parlamentului încălcarea drepturilor fundamentale a miilor de cetățeni români care nu au putut să voteze pe 2 ori pe 16 noiembrie".

"Ponta va trebui să prezinte vinovații și măsurile care se impun", a mai declarat Scutaru.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă