23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportPonta rămâne fidel PSD. Ce spune despre bătăliile politice

Ponta rămâne fidel PSD. Ce spune despre bătăliile politice

Premierul Victor Ponta a declarat, marți seara, la postul B1Tv, că nu o să facă politică de partid decât în PSD, însă responsabilitatea deciziilor politice interne revine acum noii conduceri a formațiunii.

Citește și: Ponta nu mai vrea să fie premier din 2016. Ce planuri are

“Mă interesează PSD pentru că nu am făcut niciodată politică în niciun alt partid, nici nu o să fac în alt partid, dar responsabilitatea deciziilor politice, cine este șef nu știu unde, cine face liste, pe cine numește partidul în funcții pur politice nu mai este responsabilitatea mea, este a conducerii actuale, iar eu o susțin. Adică să nu credeți că încep să fac.., doar nu sunt prostănac să mă apuc, de acum, de a doua zi să-l sap pe noul președinte. Eu îl ajut”, a declarat Ponta, cu mențiunea că că va sta în afara bătăliilor politice o perioadă. 

Premierul a vorbit, în cadrul intervenției telefonice și despre candidatura lui Liviu Dragnea la șefia interimară a PSD. Astfel, Ponta a precizat se așteaptă ca opoziția să îî ceară demisia lui Dragnea. 

Citește și: Ponta pleacă în concediu în afara țării

”Politic (situația lui Liviu Dragnea – n.r.) e la fel ca și a mea. Așa cum de mine strigă de dimineața până seara ”demisia”, PNL-ul, așa o să strige și de el. O să strige, că ei s-au bucurat că nu mai sunt eu. Dar Liviu Dragnea și-a asumat asta. Acum când știu că eu mă ocup 100% de guvern, el de partid, o să fim mult mai eficienți”, a mai spus Ponta. 

 

Cele mai citite

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...
Ultima oră
Pe aceeași temă