22.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSportPonta susţine că guvernatorul BNR nu i-a spus că nu e de...

Ponta susţine că guvernatorul BNR nu i-a spus că nu e de acord cu Codul Fiscal

Întrebat dacă preşedintele Klaus Iohannis a spus înainte că nu este de acord cu Codul Fiscal, Ponta a spus, luni, că preşedintele nu i-a spus că nu este de acord cu Codul Fiscal. “Credeţi că mi-a zis în secret şi nu v-am zis dumeavoastră? Nu, n-a zis nimeni că nu-i de acord, toată lumea a fost de acord cu Codul, după aia s-au răzgândit“, a declarat Ponta, citat de Mediafax.

E absolut normal să colaborăm cu preşedintele României, cu domnul Klaus Iohannis, să fac precizarea, nu cu domnul Mihalache“, a adăugat Ponta.

Premierul a mai spus că a discutat “de multe ori” cu guvernatorul BNR înainte de votarea Codului Fiscal în Parlament. Eu cred că e foarte bine că se discută acum despre Codul Fiscal, după ce a fost aprobat. Ideal ar fi fost să se discute sau cei care aveau păreri negative să le spună înainte, dar având în vedere că Parlamentul le discută, e foarte bine“, a declarat Ponta.

Referitor la propunerea PNL de organizare a unor consultări şi semnarea unui acord politic pe tema Codului Fiscal, premierul a spus: “am fost încântat să văd că doamna Gorghiu, în afară de a-mi cere demisia, mai ştie şi alte cuvinte în limba română. E foarte bine. Dialogul întotdeauna e foarte bun”.

 

 

Cele mai citite

Ovidiu Hațegan își pune cenușă în cap după gafa comisă în meciul Dinamo – Poli Iași: „Am greșit, n-am realizat gravitatea impactului”

Arbitrul Ovidiu Hațegan a explicat decizia luată în minutul 29 al partidei Dinamo 1948 – Politehnica Iaşi, disputată duminică, 14 aprilie, pe stadionul din...

În această săptămână aflăm finalistele Cupei României. Avancronica celor două partide

În această săptămână sunt programate cele două meciuri din semifinalele Cupei României. Pentru un loc în ultimul act al competiției Corvinul Hunedoara se va...

Ce Este TOKERO Level Up Token? Tot Ce Trebuie Să Știți + Bonus!

Crypto exchange-ul românesc Tokero nu numai că și-a consolidat poziția pe piața financiară digitală, dar se pregătește să facă un pas uriaș înainte cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă