23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportPrecizările MAE cu privire la românii răniți în timpul jafului armat din...

Precizările MAE cu privire la românii răniți în timpul jafului armat din Napoli

Starea de sănătate a celor doi cetăţeni români răniţi, miercuri, într-un jaf armat comis la un supermarket din Napoli nu este gravă, potrivit informaţiilor furnizate de spitalul Sarno, unde au fost internaţi românii, a precizat MAE, realatează Mediafax. 

“Potrivit primelor informaţii obţinute de la spitalul Sarno, starea de sănătate a cetăţenilor români răniţi în incident nu este gravă”, se arată în răspunsul MAE, care precizează că Ambasada României la Roma s-a autosesizat cu privire la cazul celor doi cetăţeni români şi opt italieni răniţi într-un jaf armat comis la un supermarket situat la periferia oraşului italian Napoli.

“Misiunea diplomatică română menţine cazul în atenţie, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară de specialitate”, mai precizează Ministerul de Externe.

Citește și: Italia: Doi români şi opt italieni, răniţi într-un jaf armat comis de carabinieri

Doi cetăţeni români şi opt italieni au fost răniţi într-un jaf armat comis de doi indivizi la un supermarket situat la periferia oraşului italian Napoli, anunţă surse citate de ziarul La Repubblica.

Atacul armat a avut loc miercuri după-amiază într-un supermarket al reţelei ETE situat în localitatea Ottaviano, la periferia oraşului italian Napoli, în sudul Italiei.

Doi carabinieri înarmaţi aflaţi în timpul liber au încercat să jefuiască magazinul, dar au întâmpinat rezistenţa celor doi proprietari. Potrivit ziarului La Repubblica, autorii jafului sunt doi carabinieri originari din localităţile Cercola şi Chioggia (provincia Napoli), dar activi în oraşul Mestre (nordul Italiei).

Cele mai citite

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă