17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportPremierul britanic, moment de reculegere la clubul Colectiv

Premierul britanic, moment de reculegere la clubul Colectiv

Premierul Marii Britanii, David Cameron, care se află în prima vizită în România, a mers, miercuri, la clubul Colectiv, unde a depus o coroană de flori şi a aprins o lumânare, pentru victimele incendiului din clubul bucureştean, informează Mediafax.

David Cameron a plecat de la Palatul Victoria, după o întrevedere de peste o oră cu Dacian Cioloș, cei doi oficiali nefăcând declarații de presă nici la începutul și nici la finalul întâlnirii. 

Miercuri, se împlinesc 40 de zile de la incendiul în urma căruia 60 de persoane și-au pierdut viața.

Premierul britanic a ajuns la Palatul Victoria în jurul orei 15.00 și a fost întâmpinat de către premierul Dacian Cioloș. Cei doi oficiali s-au oprit apoi pe holul Palatului Victoria, unde au făcut fotografii, Dacian Cioloș invitându-l apoi pe premierul britanic să viziteze mai multe săli ale Guvernului.

Premierul Cioloș declara, marți, că la întrevederea cu premierul David Cameron va fi abordat și subiectul legat de referendumul pe care Marea Britanie îl pregăteşte cu privire la rămânerea sau părăsirea Uniunii Europene. De altfel, aceasta va fi și una dintre temele care vor fi discutate la Consiliul European care va avea loc în 17-18 decembrie la Bruxelles și la care România va fi reprezentată de premierul Dacian Cioloș.

La ora 16.45, David Cameron va fi primit la Palatul Cotroceni de către președintele Klaus Iohannis.

Premierul britanic David Cameron se află în prima sa vizită oficială în România, în cadrul unui turneu iniţiat în contextul negocierilor pentru reconfigurarea relaţiei Marii Britanii cu Uniunea Europeană, dar şi pe fondul crizei imigranţilor şi al riscurilor teroriste.

Cele mai citite

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

A născut soția lui George Simion

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a primit un veste bună mult așteptată. Liderul AUR este tată. George Simion a anunțat pe Facebook că...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă