18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportPremierul Grindeanu și-a ales-o drept purtător de cuvânt pe Alina Petrescu de...

Premierul Grindeanu și-a ales-o drept purtător de cuvânt pe Alina Petrescu de la Antena 3

Premierul Sorin Grindeanu a numit-o, luni, pe Alina Petrescu în funcția de consilier de stat și purtător de cuvânt al Guvernului, anunță un comunicat al Executivului.

"Îmi doresc foarte mult ca transparența și comunicarea în timp real să fie două atribute principale ale Cabinetului pe care îl conduc. Este responsabilitatea noastră că oamenii să fie informați corect despre măsurile care, de cele mai multe ori, au impact direct asupra vieții lor. Am încredere că Alina va ști să explice deciziile Guvernului și să facă înțeleasă activitatea echipei guvernamentale", a declarat, cu acest prilej, premierul Sorin Grindeanu.

Alina Petrescu are o experiență în presa de aproape 15 ani. Ea a debutat la TVR Internațional și a continuat să lucreze, timp de aproape doi ani, la EuroNews. Cea mai lungă perioadă din cariera ei jurnalistică, peste 10 ani, a fost cea de la Antena 3.

Ultima emisiune pe care a realizat-o pentru Antena 3, "Esențial", s-a difuzat vineri. Imediat după aceea, Alina Petrescu a anunțat că renunță la presă pentru o carieră în PR.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...
Ultima oră
Pe aceeași temă