13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportPremierul Sorin Grideanu, întrebat dacă ia în considerare schimbarea lui Viorel Ștefan...

Premierul Sorin Grideanu, întrebat dacă ia în considerare schimbarea lui Viorel Ștefan de la Ministerul Finanțelor Publice: „Nu comentez zvonul”

Premierul Sorin Grindeanu a precizat, luni, după reuniunea coaliției PSD-ALDE, care a avut loc la Parlament, că „nu comentează zvonul”, în contextul în care a fost întrebat dacă ia în considerare schimbarea lui Viorel Ștefan din funcția de ministrul al Finanțelor Publice.

Întrebat de jurnaliști dacă ia în calcul o asemenea opțiune, șeful Executivului a precizat: „Nu comentez zvonul. Zvonurile nu au plecat de la Guvern”.

În ceea ce privește activitatea ministrului Viorel Ștefan, Sorin Grindeanu a precizat că „fiecare ministru este evaluat”, pentru a observa modul în care implementează programul de guvernare. „Vom face evaluări și vom lua măsuri, când e cazul”, a mai spus el.

În 24 ianuarie, ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, a fost aspru criticat de preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi de premierul Sorin Grindeanu,  pe tema proiectului de buget pe anul 2017, informează surse politice citate de News.ro. Astfel, lui Viorel Ștefan i s-a reproșat că nu a respectat prevederile din programul de guvernare al PSD.

La acel moment, sursele citate de News.ro precizau că liderii PSD nu exclud remanierea ministrului de Finanţe, însă acest lucru nu ar urma să se întâmpe în perioada imediat următoare.

Premierul s-a întâlnit, luni, cu ministrul Finanţelor şi reprezentanţii Fiscului, pentru a discuta despre îmbunătățirea colectării la buget. În acest context, Sorin Grindeanu a precizat că a discutat „depre posibile propuneri legislative pentru îmbunătățirea activității”.


Citiți continuarea aici: Premierul s-a întâlnit, luni, cu ministrul Finanţelor şi reprezentanţii Fiscului, pentru a discuta despre îmbunătățirea colectării la buget. Grindeanu: Am discutat despre posibile propuneri legislative pentru îmbunătățirea activității


 

 

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...
Ultima oră
Pe aceeași temă