16.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportPremierul Sorin Grindeanu le răspunde protestatarilor: Nu îmi dau demisia. Singura modalitate...

Premierul Sorin Grindeanu le răspunde protestatarilor: Nu îmi dau demisia. Singura modalitate prin care un Guvern poate fi dat jos este prin moţiune de cenzură

Prim-ministrul României, Sorin Grindeanu, le-a răspuns protestatarilor care îi cer, în stradă, demisia, că nu va renunţa la conducerea Executivului. Premierul a mai adăugat că "singura modalitate prin care Guvernul poate fi dat jos este moţiunea de cenzură".

''Am analizat în toate aceste zile argumentele pro-ordonanţă, care au fost foarte multe, argumente care majoritatea dintre ele se susţin în continuare, şi ce a spus şi cealaltă parte, fie că vorbim de adversari politici, de instituţii sau, foarte important în aceste zile, de reacţia pe care am văzut că a stârnit această ordonanţă. Am zis să facem primul pas către detensionarea acestei situaţii şi l-am făcut.

'Modalitatea prin care un guvern poate fi dat jos este prin moţiune de cenzură, pentru că cealaltă, cea prin care mi-aş da eu demisia, nu se poate – fiindcă nu mi-o dau. }n acest moment România este împărţită în două. Eu am făcut apel la calm pentru că am câştigat alegerile, noi PSD împreună cu ALDE'' a declarat Sorin Grindeanu, într-o intervenţie la un post de televiziune din România.

 

 

 

Cele mai citite

Ursula von der Leyen ar putea interzice TikTok dacă ar obține un nou mandat în fruntea Comisiei Europene

Candidatul Partidului Popular European (PPE) la preşedinţia Comisiei Europene şi actualul preşedinte al acestei instituţii, Ursula von der Leyen, a declarat luni că nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă