6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportPreședintele Klaus Iohannis a fost operat, marți, la umărul drept

Președintele Klaus Iohannis a fost operat, marți, la umărul drept

Președintele Klaus Iohannis a suferit, marți, o intervenție chirurgicală la umărul drept, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila".

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, intervenția chirurgicală a decurs în condiții optime, cu respectarea tuturor procedurilor. Starea de sănătate a șefului statului este foarte bună, fiind apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei, mai precizează sursa citată.

Într-un mesaj postat pe Facebook, președintele a transmis că „operația a fost una reușită” și că se simte „bine”, urmând ca miercuri să își reia activitatea la Palatul Cotroceni.

„Apreciez munca echipei de medici și mulțumesc întregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, a mai scris Klaus Iohannis.

Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" a informat că preşedintele Klaus Iohannis a fost operat „în condiții optime”: Preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, a fost internat şi operat în cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila', la nivelul umărului drept pentru impingement (conflict) subacromial drept, bursită subacromială dreaptă, leziune de tendon supraspinos".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă