5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportPreşedintele PMP, Traian Băsescu: Stăm aici, în Parlament, câteva sute de oameni...

Preşedintele PMP, Traian Băsescu: Stăm aici, în Parlament, câteva sute de oameni şi unele legi ies tot proaste

Indiferent de numărul mare de parlamentari, "unele legi tot proaste ies", a declarat fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, în deschiderea şedinţei Colegiului Naţional al partidului, în care se analizează rezultatul alegerilor parlamentare pe organizaţii şi regulamenul premergător alegerilor interne.

”O să făcem azi şi analiza alegerilor pe organizaţii şi aprobarea regulamentului. Cu certitudine, regulamentul nu o să fie o lucrare perfectă, uitaţi-vă la legi. Stăm aici în Parlament câteva sute de oameni şi unele legi ies tot proaste şi în aplicarea lor apare nevoia modificărilor.

Vezi Codul penal, spre exemplu, aşa că nu o să scoatem azi un regulament perfect, însă este foarte bine ca acest regulament să existe şi premergător alegerilor care vor fi declanşate în toate organizaţiile, urmând să ne întâlnim pe urmă într-un congres în aşa fel încât să definitivăm preşedinţii de organizaţii fără să mai stăm cu interimate că avem destul de multe. ”Slavă Domnului, suntem în Parlament, să sperăm că la alegerile viitoare va fi un rezultat mai bun”, a declarat Traian Băsescu.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă